Stort drama: Prins Harry och Meghan Markle inblandade i biljakt

Skriven av Henrik R

56 veckor sedan

|

17/05/2023
Underhållning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle har varit involverade i en biljakt som kunde ha slutat katastrofalt.

Prins Harry och Meghan Markle är vana vid att vara i rampljuset och sannolikt också vana vid att pressfotografer är ivriga efter att få bilder av dem.

Ändå är det knappast varje dag de är involverade i en biljakt för att försöka undkomma en pressfotograf.

Just detta hände dock på tisdagen, rapporterar Sky News.

Enligt mediet har en talesperson för prins Harry uttalat sig om att paret varit involverade i en biljakt. Det uppgavs också att det kunde ha "slutat katastrofalt".

Biljakten sägs ha inträffat efter att paret deltagit i en prisutdelning i New York på tisdagen. Tydligen var en pressfotograf mycket angelägen om att få den perfekta bilden och valde därför att följa efter dem i bil.

"Denna obevekliga jakt, som varade i över två timmar, resulterade i att bilarna vid flera tillfällen var nära att kollidera med andra bilister på vägen, fotgängare och två poliser," säger prins Harrys talesperson enligt Sky News.

Före biljakten hade paret deltagit i prisutdelningen Woman of Vision. Och faktum är att det celebra paret inte var där utan anledning.

Tvärtom, de hade dykt upp eftersom Meghan Markle tilldelats ett pris vid utdelningen. Priset fick hon för sitt engagemang i att uppmuntra kvinnor att kämpa för jämställdhet.

På senare tid har paret inte visat sig offentligt tillsammans i samma utsträckning som de tidigare gjort.

Därför var detta också första gången paret visade sig tillsammans sedan prins Harry var ensam i London för att bevittna kung Charles bli krönt.

Prins Harry drog stor uppmärksamhet i detta sammanhang. Det berodde på att han endast var i landet under mycket kort tid.

Efter att ha bevittnat kröningen gick det bara några få timmar innan han satt på ett flyg. Han ville nämligen snabbt flyga tillbaka till Los Angeles, där han deltog i firandet av sonen Archies födelsedag.