Stort grattis: Marie Serneholt förlovad med sin Fredric - "Jag sa JA"

Skriven av Henrik R

Stort grattis.

Marie Serneholt, känd programledare och artist, har nyligen firat sin 40-årsdag. Men det var inte bara hennes födelsedag som var anledningen till firandet. Under dagen friade hennes partner Fredric Palmqvist till henne, vilket hon avslöjade på Instagram.

Serneholt, som är känd för sin tid i popgruppen A-Teens och som programledare för olika TV-program, firade sin födelsedag med nära och kära. Under firandet gick Palmqvist ner på ett knä och friade till henne. "Jag sa JA", skrev Serneholt på Instagram, till en video av det romantiska ögonblicket.

Paret, som har tvillingsönerna Philip och Nicholas tillsammans, var vid en vacker plats vid vattnet vid solnedgången när frieriet ägde rum. Videon visar hur Serneholt ser chockad och märkbart berörd ut när Palmqvist friar till henne.

Serneholt och Palmqvist har nu överösts av lyckoönskningar och gratulationer från kollegor och vänner. Bland annat skrev Pernilla Wahlgren, "Åååååååh vad fiiiint!!! Grattis till er och kärleken!!!", och TV4-profilen Anna Brolin kommenterade, "Alltså wow!!!".

Det är oklart när paret planerar att gifta sig, men fansen ser fram emot att följa deras resa mot altaret.