Tareq Taylor överraskar följarna med sitt alter ego "Fille"

Skriven av Henrik R

Tareq Taylor överraskar följarna med sitt alter ego "Fille"

Den populära kocken Tareq Taylor, känd för sin skånska dialekt, har nyligen flyttat till Stockholm och bestämt sig för att skapa ett stockholmskt alter ego vid namn "Fille".

I en video på Instagram, med titeln "Fille Tipsar - Stockholms primörer", ger Tareq, nu som Fille, tips om fina primörer på stockholmska, vilket har fått hans följare att reagera.

Tareq Taylor, som har över 300 tusen följare på Instagram, har fått blandade reaktioner på sin nya dialekt. "Ööööh!!! De där kan inte bli mer fel Tareq shitt, jag trodde först du var nån annan", skriver en följare. "Snälla lilla du.. sluta iiiiiiiiaaa.. din skånska är allt för grann för å göras om tänk om MatTina hade gjort så där NajNajNaj..", skriver en annan.

Men trots några kritiska kommentarer möts Tareq mest av kärlek och glada reaktioner. Många av hans följare uppmuntrar honom att leverera mer av Fille. "Heja Tareq - hoppas Fiiilip kommer tillbaks och att Tareq vet var han hör hemma!", skriver en följare. "Jag röstar på mer Filip åt folket", skrattar en annan.

Förutom att skapa innehåll som Fille på sina sociala medier, är Tareq Taylor också aktuell i "Drömlandet" tillsammans med Carina Bergfeldt och kommer att synas i "Tareqs matresa", där han får sällskap av "Let's Dance"-domaren Tony Irving.

Vad tycker du om Tareqs nya alter ego, Fille? Tror du att detta kommer att påverka hans karriär? Skulle du vilja se mer av Fille på Tareqs Instagram? Dela gärna dina tankar och åsikter.