Tidigare McDonald's-kock avslöjar: Gör den här beställningen för att ta reda på om din lokala McDonald's är bra eller inte

Ida Hansson

28 veckor sedan

|

29/12/2023
Underhållning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En före detta McDonald's-kock har skapat ett "ofelbart test" för att avgöra om ditt lokala donken är "bra" eller inte.

Mike Haracz, känd som @chefmikeharacz på TikTok, säger att han tidigare arbetade på McDonald's huvudkontor och har nu delat med sig av "insiderinformation" om verksamheten på sina sociala medier.

Han påstår att kunder kan testa om deras McDonald's-filial är "bra" med en enkel beställning.

"Gå till din lokala McDonald's när det är högt tryck - så runt lunch eller middag. Här bör du beställa 10 Quarter Pounders med ost, och du kan också göra några ändringar i dessa burgare. Ta med några vänner. Det kommer att bli lite dyrt," sade Mike på TikTok.

Han fortsatte att förklara hur en bra filial kommer att servera din beställning på fem minuter eller mindre om de vet vad de gör, utan att göra misstag i processen.

"Om de inte klarar det kanske det inte är den bäst drivna McDonald's," tillade han.

Han säger dock att det finns "många saker" som kan påverka hans test - som bemanningsproblem, utrustningsproblem och att filialen får många anpassade beställningar samtidigt.

Företagets standarder

I en intervju med Fox News Digital sa han: "Detta bygger på företagsstandarder som säger att McDonald's siktar på service tider på 120 sekunder. På grund av grillkapacitet och att burgarna tar cirka 80 sekunder att laga kan det ta två matlagningscykler för att slutföra beställningen."

"Det finns ett antal andra faktorer som kan påverka en 'bra' McDonald's, som ledning, personalutbildning, renlighet, nyliga restauranguppdateringar och personalens moral."