Tom Hanks gör snabbvisit på bröllop - ger paret ett svårslaget erbjudande

Henrik R

46 veckor sedan

|

23/08/2023
Underhållning
Foto: Privat
Foto: Privat
Så ska det se ut, Tom Hanks!

Man gifter sig inte varje dag. Men det är heller inte varje dag en Oscarbelönad skådespelare ränner rakt in i ens bröllopfsfest. 

Det hände dock Elisabeth och Ryan, som i gifte sig i lördag, i Central Park I New York. Hollywood-stjärnan Tom Hanks var ute och joggade en runda när han sprang in i brudparet. 

Efteråt postade Hanks ett foto på Twitter som sedan har fått tusentals likes.

(Artikeln fortsätter under bilden)

"Vi höll på att fotografer bruden och brudgummen i Central Park när en kille på joggingtur saktade ner farten i närheten av paret. Han lutade sig fram och tog av hatten och solglasögonen och sa: "Hej, jag är Tom Hanks" och räckte ut handen mot brudgummen." Det berättar fotografen Meg Miller för BBC

(Artikeln fortsätter under bilden)

Han frågade vad de hette och önskade dem lycka till.

Brudgummen avslöjar att de inte bara fick en riktigt stor överraskning när skådespelaren sprang in i bröllopet. De fick också ett flott erbjudande. 

(Artikeln fortsätter under bilden)

"Han erbjöd sig faktiskt att viga oss, eftersom han behörig vigselförättare, men vi hade precis blivit gifta. Han kanske kan hjälpa oss att förnya våra löften en dag! Vi hade ingen aning om hur mycket det cirkulerade om oss på nätet," berättar brudgummen, som även bjöd in skådespelaren till bröllopsfesten.

(Artikeln fortsätter under bilden)

"Han var så snäll och vänlig. Han hade bara kunnat fortsätta springa men han ställde upp på bilder med i goch min familj," säger brudgummen vars stora dag blev ännu mer minnesvärd. 

Till slut tog Tom Hanks också en bild, som hamnade på Twitter.