Tommy Nilsson och Tone Norum återförenas på Liseberg: Tittarna hyllar deras framträdande

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

18/07/2023
Tittarna hyllar deras framträdande.

Det var en kväll fylld med nostalgi och starka känslor när Tommy Nilsson och Tone Norum återförenades på scenen under Lotta på Liseberg. Deras framförande av låten "Allt som jag känner" väckte starka reaktioner bland tittarna.

Lotta på Liseberg, som sänds på TV4, fortsätter att vara en tittarsuccé. I det senaste avsnittet var det dock ett specifikt framträdande som stack ut.

Tommy Nilsson och Tone Norum, två av Sveriges mest älskade artister, framförde sin hitlåt "Allt som jag känner" tillsammans på scenen. Detta framträdande väckte starka känslor bland tittarna och hyllades på sociala medier.

Tommy Nilsson och Tone Norum har länge varit två av Sveriges mest älskade artister. Deras gemensamma låt "Allt som jag känner" har blivit en klassiker i svensk musikhistoria. Att se dem framföra låten tillsammans på scenen igen var en nostalgisk upplevelse för många tittare.

Kommentarerna på TV4:s sociala medier var fyllda med hyllningar till Tommy och Tone.

"Att se och höra Tommy och Tone i denna fina låt gav mig nostalgi känsla. Det är så härligt att få höra äldre låtar. De sjöng så fint ihop", skrev en tittare.

"Riktigt fint kul att de tar upp sån gammal go låt", skrev en annan. "Sån flashback", kommenterade en tredje följt av flera röda hjärtan. "Tommy och Tone wow så fint", hälsade en fjärde.

"Det är verkligen härligt att se äldre artister bara bli bättre med åren! Och fortfarande ha energin i sången!", skrev en femte