Toppmodell visade upp slätrakad snippa på röda mattan: Nu ber hon om ursäkt för klänningen

Skriven av Johanna Frid

391 veckor sedan

|

22/11/2016
Det var en lätt och luftig klänning Chrissy Teigen hade dragit på sig. Foto: Scanpix
Det var en lätt och luftig klänning Chrissy Teigen hade dragit på sig. Foto: Scanpix
Inga trosor och mycket hög slits är onekligen en fräck cocktail.

Den amerikanska modellen Chrissy Teigen fick både fotografer och andra nyfikna att spärra upp ögonen ordentligt när hon intog röda mattan på American Music Awards i helgen.  

Tillsammans med sin man, musikern John Legend, visade den 30-åriga skönheten inte bara upp en svart vågad klänning, men även sin vältrimmade vagina, skriver tidningen Daily Mail. De anser att Chrissy Teigen helt klart får priset för mest avslöjande klänning på American Music Awards i Los Angeles.

Så såg toppmodellen ut under sin lilla klänning. Foto: Scanpix

Utsikten över hennes privata delar uppstod genom att toppmodellen bar en klänning med ovanligt hög slits - faktiskt ända upp till bröstet - i kombination med att hon lämnat trosorna hemma i lådan. Klänningen är designad av Yousef Akbar. 

Sedan dess har bilder av Chrissy Teigens snippa gått nätet runt. Och inte på ett tyst och stilla vis. Kritiken väller in i sociala medier.

- Inga underkläder. Vad hände med att vara en riktig da? *skakar på huvudet*, säger en förargad person på Twitter. 

Chrissy Teigen hade kanske inte tänkt igenom sitt klädval så grundligt. Foto: Scanpix.

Efter en del sura kommentarer har modellen tagit bladet från munnen för att en gång för alla sätta punkt för debatten.

- Jag gick. Klänningen svävade. Det är över. Jag kan inte dra det tillbaka. Här är min formella ursäkt. Vad mer vill ni ha? skriver honpå Twitter. 

Chrissy Teigen stod på scenen under prisutdelningen, där hon introducerade sin musikermake som skulle sjunga hitten 'Love Me Now'.  

Till modellens försvar ska det nämnas att hon hade satt en säkerhetsnål i slitsen för att hålla koll på klänningen, men den satt tydligen lite för högt upp.