TV-tittare rasar i SVT:s livechatt efter Nour El Refais överraskning i 'Allsång på Skansen'

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

12/07/2023
TV-tittare rasar i SVT:s livechatt efter Nour El Refais överraskning i 'Allsång på Skansen'

Komikern Nour El Refai, 35, överraskade publiken under "Allsång på Skansen".

Förutom att vara en del av panelen för "Masked Singer", deltog hon i "Allsång på Skansen", där hon levererade några snuskiga skämt som fick publiken att skratta.

Nour El Refai kom in på scenen tillsammans med en "praktikant", som visade sig vara 10-årige Silas Strand, som spelade "Håkan Bråkan". Tillsammans skulle de sjunga en sång, men först drog Nour några skämt.

Hon frågade Pernilla Wahlgren, som leder allsången i år, "Vilket djur ligger mest runt på Skansen?" När Pernilla inte kunde svara, gjorde Nour det: "Fladdermusen," konstaterade hon.

Nour fortsatte med att introducera sin allsångssång och delade en intim historia:

"Jag har valt en låt som betyder mycket för mig. Det är en kärlekssång. Och den handlar såklart om min pojkvän, Henrik Schyffert. Och jag blir lite rörd när jag tänker på den. Den handlar om det första han sa till mig vår första natt tillsammans," sa Nour och fortsatte: "Diggi diggi diggi ding ding ding, här glider kingen in."

Tyvärr blev Nours låtval inte väl mottaget av allsångspubliken.

I SVT:s livechatt var det inte många glada ansikten i kommentarsfältet. Vissa tittare har också uttryckt på sociala medier att låten var olämplig, eftersom många barn ser programmet. Pernilla Wahlgren tror att de inte förstår humorn. "Jag tror att det flyger lite över huvudet på dem!" sa hon till Expressen.