68-årig man gripen efter att han filmades naken medan han hade sex med pitbull

Johanna Frid

404 veckor sedan

|

20/09/2016
Polisen tog honom med byxorna nere - bokstavligt talat.

En 68-årig man från Georgia i USA har anhållits och åtalats för tidelag, efter att han ska ha fångats mitt i akten utanför en familjemedlems hus.

Reinaldo Diaz från Statesboro häktades av polisen i tisdags förra veckan, efter att en anmälare sett honom ha sex med en svart och vit pitbull i närheten av ett hus. Det skriver Daily Mail

Enligt polisen ankom man till platsen omkring klockan 04.40 på morgonen den 13 september. Då var mannen involverad i en sexuell aktivitet med hanhunden.

Polisen träffade vittnet som anmält händelsen. Personen hade både bilder och videoklipp av händelsen. På dem ska polisen kunna se att hunden låg på rygg i regnet medan 68-åringen förgrep sig på den.

Den äldre mannen, vars näsa av ovissa orsaker är missformad, ska ha varit helt naken under övergreppet på hunden.

Hundens ägare är en kvinna i Reinaldo Diaz' familj.

Enligt polisen har hunden inte bestående skador efter händelsen. Den återförenades med sin ägare, som inte visste något om övergeppet.

Den 68-årige mannen anhölls och häktades i Bulloch County Jail. Han står åtalad för tidelag, djurmishandel samt en paragraf om blottning.

Det ska inte vara första gången Reinaldo Diaz står i polisens sökljus. Han har två gånger tidigare blivit dömd för att ha blottat sig.