Bebis lämnades på flygplatstoaletten 1986: Då fick Steven otänkbara nyheter

Foto: Facebook

Han lämnades kvar på en toalett på en flygplats. Många år senare får han plötsligt otänkbara nyheter.

När Steven hittades den 10 april 1986 var han bara tio dagar gammal. Han hittades av en tullmedarbetare. Det skriver den brittiska tidningen Evening Standard.

Det slutade med att Steven skickades till ett barnhem och adopterades sedan av en familj, där han växte upp med tre systrar. Idag bor Steven med sin fru Sammy och deras två barn, Alanna och Kian.

Steven har letat efter sina föräldrar i mer än 15 år. Det har han bland annat gjort en Facebook-sida som heter 'Gary Gatwick Airport Baby Abandoned' där han tar emot tips om vilka hans föräldrar kan vara.

Foto: Facebook

Steven har mer än 61.000 följare på Facebook-sidan och för ett tag sedan delade han med sig av en uppdatering till de många följare:

"Goda nyheter. Efter 15 års sökande är jag glad att kunna bekräfta att vi med stor hjälp av genetikerna CeCe Moore och Helen Riding, har spårat upp och bekräftat min biologiska familj", skriver han och fortsätter:

"Som ni säkert förstår är det här en väldigt känslig fråga för alla inblandade, och det är väldigt nytt för oss alla. Men jag vill bara tacka alla för deras stöd under åren."

Foto: Facebook

Det visade sig att hans mamma är död, men hans pappa lever fortfarande. Steven har varit i kontakt med honom, och har fått veta att han har syskon. Ingen av dem var dock medveten om att Steven existerade.

2011 gjorde BBC en dokumentär om Steven, där han berättade om jakten på sina föräldrar. Han har också fått mycket mediebevakning, och många har följt hans jakt i tidningarna.

"Jag vill bara veta vad som hände. Det kommer att förklara mer om mig själv och göra mig komplett på ett sätt", säger Steve i dokumentären.

Foto: Facebook

För några år sedan kunde han på Facebook dela en uppdatering som även innehöll ett underbart familjefoto.

"Gott nytt år, och vilket år det har varit. Jag har varit väldigt upptagen med att lära känna min familj. Efter 15 års letande hade jag nästan gett upp. Till alla där ute som letar: ge inte upp, saker och ting kan plötsligt förändras, när man minst anar det", skriver Steven.

Och nyligen delade han en lång uppdatering på sin Facebook-sida:

"35 år sedan idag, den 10 april 1986, bar någon mig, en 10 dagar gammal bebis, till Gatwick - antingen från Storbritannien eller efter att ha landat med ett utländskt plan. Den här personen tog mig till damtoaletten och lämnade mig där. Jag hade ingen aning om vem hon var och jag har ägnat hela mitt vuxna liv åt att leda.Vem var jag? Var kom jag ifrån? Vem var min mamma? Hur höll hon mig hemlig de första tio dagarna?

"Tack vare hjälp av två geniala släktforskare, CeCe Moore och Helen Riding, gjorde vi slutligen ett genombrott med hjälp av DNA. De spårade upp min första släkting och fortsatte sedan med att hitta fler medlemmar av min biologiska familj, och avslöjade gradvis en helt ny en. utökad familj."

"Nu vet jag äntligen, efter alla dessa år var jag kom ifrån. Det är fantastiskt att träffa och lära känna min familj, få nya relationer och vänner. Men historien slutar inte där. Det är en ny början och jag hoppas kunna avslöja mer ju längre tiden går. Jag borde faktiskt skriva en bok.Vad tycker du? 

"Här är en bild på mig och min halvsyster, Katia, som också adopterades. Vi håller båda i våra babyfiltar."