Chockerade flygpassagerare tvingades sitta bredvid död kvinna i tre timmar

Skriven av Filip Grönroos

397 veckor sedan

|

12/10/2016
Tråkigt sätt att sluta semestern på.

Flygturen tog en oväntad vändning. Planet i sig bytte dock inte kurs när en 50-årig kvinna dog i sin stol på väg hem från sin semester.

Flera chockerade passagerare tvingades sitta bredvid den döda kvinnan, som enligt The Mirror var diabetiker. Problemet var att hon inte hade fått ta med sin medicin in i flygplanet.

Kvinnan var på väg hem från den turkiska staden Antalya då hon miste livet cirka 45 minuter in i den fyra timmar långa flygningen till Moskva.

Privat

Kabinpersonalen kunde inte hjälpa kvinnan då hennes insulin låg i bagageutrymmet i en väska.

Den avlidna kvinnans man förklarar att kvinnan tog insulin cirka en timme innan avresa, och därför kände att hon kunde klara sig utan det under flygresan.

Kabinpersonalet lade ett täcke över den döda kvinnan som låg i planets mittgång. Piloten fortsatte mot den ryska huvudstaden.

Det sägs också att kvinnan fick akut hjärtsvikt.

Privat

The Mirror skriver, att det finns flera riktlinjer för hur kabinpersonalen ska agera när en passagerare mister livet uppe i luften.

Den döda kroppen kan placeras på ett tomt säte i första- eller business class. De största flygplanen har ett utrymme som liket kan läggas i för att hållas borta från de andra passagerarna.