Föräldrarna från helvetet: Torterade dottern och höll henne inspärrad i 14 år

Johanna Frid

402 veckor sedan

|

27/10/2016
Flickan ristade in ett hemskt meddelande i väggen på hönshuset där hennes föräldrar höll henne inspärrad.

En ung australiensisk flicka ska ha blivit våldtagen, torterad och hållits inspärrad av båda sina föräldrar i en period som totalt omfattade 14 år. De många övergreppen ägde rum från att flickan var fem år gammal tills hon blev nitton. 

Det skriver Daily Mail.

De otaliga övergreppen skedde i familkens hönshus. Flickans handleder bands ihop, och ofta lämnade föräldrarna henne i skjulet flera dagar åt gången.

Flickan ska ha ristat in ordet "trapped" (fångad) och "dad" (pappa) i träet på hönshusset, och grävt ner några vassa trädgårdsredskap av metall som hennes pappa ska ha använt för att skada hennes könsorgan med.

Pappan ska dessutom ha placerat sin dotter i en tjock plastkåsse, som var avsedd för att vara dykarutrustning i. Här ska han ha lämnat flickan över natten.

Under ett rättsligt möte om fallet, som ägde rum igår torsdag, ska det ha framkommit att flickan flera gånger försökt fly från de omfattande övergreppen. Flickans pappa ska ha sagt till hennes syskon att hon var hos en vän när hon inte befann sig i familjens hem. Av rädsla för att bli avslöjad hotade han med att slå ihjäl flickan.

Men när flickan blev 18 år gammal berättade hon för polisen om de omfattande övergreppen som ägt rum i hennes hem. Nu står hennes 59-åriga pappa åtalad för 73 fall av sexuella övergrepp och tortyr. Mamman står åtalad för 13 tillfällen av sexuella övergrepp.