Heidi blev stirrad på av man på gymmet: Nu hyllas hon för sin reaktion

Skriven av Henrik R

Foto: Privat
Foto: Privat
Heidi blev stirrad på av en äldre man på gymmet. Nu hyllas hon för hur hon reagerade på det.

Heidi blev rasande när hon upptäckte att en äldre man stirrade på henne upprepade gånger medan hon tränade på ett gym.

Hon bad sin man att träna bredvid henne, så att hon kunde blockera mannens sikt. Det ändrade dock ingenting, eftersom mannen fortsatte att stirra på henne.

Nu har hon delat en video av händelsen på TikTok med texten: 'Sitt inte där och säg att du inte gör något, när jag har bevis'.

I videon har Heidi placerat sin telefon så att hon kan filma medan hon gör squats. Hon slutar dock omedelbart att utföra sin träningsövning när hon ser att mannen går bakom henne. Det skriver Daily Star.

"Den läskiga gamla killen på gymmet fortsatte att komma fram och stirra på mig," förklarar hon.

"Så jag berättade det för min man, och han kom fram och tränade bredvid mig."

Trots att hennes man placerade sig så att han blockerade den äldre mannens sikt, slutade han inte. Istället använde han spegelns reflektion för att stirra på Heidi.

Detta ledde till att Heidi till slut valde att släppa sin hantel och avbryta sin träning för att vända sig om och stirra tillbaka på mannen.

"Jag trodde han förstod mig. Jag försökte slutföra mitt set. Så jag fick nog och gick fram och konfronterade honom," säger Heidi.

I videon kan man svagt höra att hon har en dialog med en annan person. Det kan bland annat höras att hon ber honom att 'sluta med det', efter att hon har klivit ut ur bilden.

"Jag sa till honom att om han skulle träna i det här hörnet, skulle han sluta stirra och göra mig obekväm. Hans svar var 'Jag tittar bara runt'," säger hon.

"Jag sa till honom att jag filmar min träning, och jag har honom på film. Han blev tyst väldigt snabbt."

I kommentarsfältet har hon fått beröm från flera tittare för hur hon valde att hantera situationen.

"Det här är anledningen till att kvinnor slutar gå till gymmet. Jag tränar bara i mitt rum nu," skriver en.

"Du gjorde rätt i att konfrontera honom! De här typerna av män går bara till gymmet för att stirra på kvinnor och inte för att träna. Ser det hela tiden," skriver en annan.

"Det är bra att du konfronterade honom och har det på video. Försök att ha din man med dig när ni går till gymmet. Du gjorde rätt," skriver en tredje.