Homosexuell TikTok-stjärna dödades i bråk om skjutspel

Ida Hansson

126 veckor sedan

|

13/01/2022
Utrikes
Foto: Instagram / @2pump4tv
Foto: Instagram / @2pump4tv
En homosexuell TikTok har brutalt dödats i ett bråk om skjutspelet "Overwatch".

Den 28-årige TikTokare, Rory Teasley, har blivit brutalt dödad i en lägenhet i Oakland County, Michigan, USA.

Teasley, känd som too2pump4tv på TikTok och 2pump4tv på Instagram, hade mer än 200.000 följare på sin TikTok-kanal, där han delade dansvideos och roliga klipp och skämt. 

Privat var han ihop med Docquen Jovo Watkins och hade varit det i över 10 år, enligt lokal polis, och det var därför chockerande när Oakland County Sheriff Michael Bouchard kunde meddela att Watkins har gripits och åtalats för mordet på hans pojkvän. Watkins är alltså häktad utan möjlighet för kaution, i Oakland County Jail åtalad för mord.

The Insider skriver att Watkins anklagas för att ha strypt Teasley i samband med ett bråk om skjutspelet 'Overwatch'.

Enligt Unilad hade Watkins själv rapporterat att han och Teasley hade bråkat. På torsdagskvällen anlände således en patrull till lägenheten i staden Pontiac, där poliser hittade Teasley medvetslös och utan andning på golvet.

Poliserna fick snabbt kontroll över situationen och ringde en ambulans som transporterade den nu avlidne TikTokare till sjukhuset där han senare dödförklarades.

Watkins ska ställas inför rätten den 18 januari vid Pontiacs 50:e distriktsdomstol. 

Bouchard har efter händelsen uttalat : "Vi ser alltför ofta, runt om i landet idag, att människor tar till våld för att lösa triviala och obetydliga oöverenskommelser. Det finns aldrig en anledning till varför våld är acceptabelt i en oenighet. De som gör det kommer att ställas till svars. "

Efter nyheten om den älskade stjärnans död, dök många meddelanden med kondoleanser upp på hans senaste video på TikTok. En skrev: "Rip .... (red. Vila i frid) [...] du kommer vara saknad. En så vacker själ."

En annan skrev, "Jag kan inte förstå att du är borta", och en tredje skrev: "Någon, berätta för mig att det här är en dröm? Vakna och gör en video idag."

Teasley är mest känd från TikTok, där han lade upp sin senaste video, som handlade om att fylla 30, i torsdags (d. 6/1), men han har även 65.000 följare på det sociala mediet Instagram.