Kvinna gjorde hemsk upptäckt i sin frukost: "Glad att jag upptäckte det"

Skriven av Ida Hansson

125 veckor sedan

|

19/01/2022
Det är svårt nog att gå upp så tidigt att man hinner äta frukost i farten, men det är ännu värre om det är något rostigt i frukosten – fråga bara den här stackars Twitter-användaren.

Rosie Collington delade med sig av några trista bilder på sin Pret A Manger-frukost där hennes beställning fick ett lite extra twist av en rostig spik.

Som bilderna visar har Rosies kaka faktiskt en avslöjande brist: Det ser ut som en spik sticker ut ur fyllningen.

"Jag är inte säker på hur jag ska känna om det faktum att det bokstavligen satt en rostig spik i min @Pret brekkie i morse, och jag tror att det är en påminnelse om var dessa sötsak görs", skriver hon i sitt inlägg på Twitter .

Pres SoMe-chefen var dock snabb med att möta klagomålet.

"Vi är väldigt ledsna över att höra detta, Rosie. Kan du skicka ett meddelande till oss som bekräftar vilken butik detta köptes i så att vi kan undersöka saken?", skriver de till Rosie.

Men här var loppet redan igång, eftersom oerhört många Twitter-användare hade sett hennes bilder.

"Ni är färdiga. Ni måste skriva en check prontooo", skriver en.

"Det måste absolut vara värt en gratis kopp kaffe", tillägger en annan.

Rosie var snabb med att försvara personalen i butiken där hon hade köpt sin frukost, och påpekade att det helt klart var ett misstag som gjordes i tillverkningsprocessen och inte av säljarna.

"Jag vill förtydliga att det här är ett problem med tillverkningsprocessen – förmodligen är de anställda för pressade att genomföra ordentlig kvalitetskontroll i hela fåorloppet, annars hade någon upptäckt det", skriver hon, varpå hon skriver:

"Personalen i butiken var fantastisk. Jag är bara glad att jag upptäckte det."