Kvinna hävdar att hon är "så snygg" att män inte låter henne vara i fred: Nu vill hon ha livvakt

Ida Hansson

125 veckor sedan

|

23/01/2022
Utrikes
Foto: Instagram
Foto: Instagram
37-åriga Monica tränar på ett gym minst fem gånger i veckan. Och när hon gör det stöter män ofta på henne.

En kvinna hävdar att hon är "så snygg" att män inte kan sluta stöta på henne på gymmet. Därför fun derar hon nu på att anlita en livvakt.

37-åriga Monica Huldt bor i Arizona, USA, där hon också besöker ett lokalt gym minst fem gånger i veckan. Men varje gång hon gör det möts hon av både män och pojkar som närmar sig henne.

Monica, som har mer än 318.000 följare på det sociala mediet Instagram, tycker att uppmärksamheten är smickrande, men hon är trött på att bli störd under sin träning.

Hon har förklarat att gymmet ska vara en trygg plats för henne. Detta förstärks av att hon tidigare har blivit utsatt för sexuella trakasserier, vilket gör henne orolig när hon får uppmärksamhet på gymmet.

Foto: Instagram

Det har resulterat i att Monica nu har planer på att anställa en livvakt som kan stå bredvid henne. Och hon är helt inställd på at det kommer att kosta henne en viss summa pengar.

"Träning och motion är väldigt viktigt för mig, då jag gör det inte bara för min fysiska hälsa. utan också för min mentala hälsa", löd det från henne enligt Daily Star.

"Killar stötet på mig på gymmet minst en gång varje gång jag går dit, och jag tränar minst fem gånger i veckan så att det kan bli lite drenerande"

"En gång tittad e jag på min telefon och en äldre kille kom fram till mig och sa: 'Sluta försöka skriva till mig. Jag har inte min telefon med mig'."

"Jag svarade och sa att jag inte skrev till honom och då frågade han om jag skulle."

Monica tillade också att hon är glad över att veta att hon är en attraktiv kvinna, men på gymmet vill hon bara vara själv.

"Det känns bra för mig att veta att de tycker att jag är attraktiv. eftersom jag inte hade den bästa självkänslan när jag växte upp", sa hon.

"Men för det mesta vill jag bara vara ensam så att jag kan komma in och ut."

"Jag skulle gärna betala 3.000 dollar (cirka 28.000 dollar) i månaden för någon som gör ett bra jobb och kan 'skrämma bort folk'."

Hon sa att allt hans arbete kommer att bestå av är att ta henne till gymmet samt att gå på fotograferingar med henne.

Foto: Instagram

Den oönskade uppmärksamheten på gymmet påminner henne om flera skrämmande möten som nästan slutade i farliga situationer för henne.

Monica, som också är svensk, tillade: "Jag har haft en stalker förut som på något sätt hittat mitt nummer."

"Den här killen skrev till mig och låtsades vara andra människor som damen som gör mina ögonfransar, en fotograf och till och med en läkare."

"Det var superläskigt och jag var tvungen att blockera alla nummer han skrev från. Han var bara en främmande man."

Och vid ett annat tillfälle försökte en man ta tag i Monicas ben när hon gick uppför trappan på en tågstation.

"Han försökte dra in mig i en gränd. Som tur var kom folk och han sprang iväg, men det var så läskigt", sa hon.

"Jag ryser över vad som kunde ha hänt om han inte hade blivit avbruten."

Men tyvärr, för de många män som attraheras av Monica, är hon lyckligt gift med sin man, 40-årige John.

Hon säger att hennes man inte känner sig "skrämd" av andra män som försöker förföra hans fru, men han är orolig för hennes säkerhet.

"John är faktiskt ganska stolt och säger alltid till mig att han älskar att ha en så het fru", lät det från Monica som fortsatte:

"Han är inte alls slrämd, även om han blir orolig när jag går ut ensam på kvällen."