Kvinna vaknade mitt i natten när hon kände en tunga mellan benen - pojkvännen sov bredvid henne

Filip Grönroos

406 veckor sedan

|

07/09/2016
Hon var helt säker på att det var hennes pojkvän, men efter en halv minut upptäckte hon den obehagliga sanningen.

En kvinna fick sitt livs obehagligaste överraskning en natt då hon och hennes pojkvän låg och sov i sitt hem i Australien.

Kvinnan vaknade när hon märkte en slickande tunga på sitt könsorgan. Hon var helt säker på att det var hennes pojkvän. Men efter 20 sekunder upptäckte hon till sin stora skräck att pojkvännen låg och sov bredvid henne i sängen, skriver den brittiska tidningen Daily Mail

Det visade sig vara en 35-årig psykiskt sjuk man som hade brutit sig in i hemmet i Sydney och lagt sin mellan hennes ben. Kvinnan grep tag i sin pojkvän och viskade att det var någon i sängen.

- Vad fan...Vem är du?, skrek pojkvännen och hoppade upp ur sängen.

Det objudna gästen svarade:

- Förlåt, förlåt, jag trodde att det här var mitt hem. Dörren var öppen-

Pojkvännen slängde ut 35-åringen ur huset. Kvinnan bröt ihop efteråt och är skärrad efter händelsen som inträffade i februari 2015.

Nu har den obehagliga händelsen tagits upp i rätten och den 35-årige mannen, Joseph Taouk, har erkänt sig skyldig och dömts till två års fängelsestraff.

Polisen fångade snabbt Joseph Taouk eftersom att hans DNA fanns på kvinnans kläder och han fanns med på övervarkningskamror längre ner på parets gata.

I rätten läste domaren upp ett brev från Joseph Taouk där han bad om ursäkt och förklarade att han är psykiskt sjuk och bara lydde de röster han hörde i sitt huvud.