Mamma hänger upp sina trosor för att torka i solen: Hittar lapp från grannen

Henrik R

45 veckor sedan

|

02/08/2023
Charlottes mamma utnyttjade det bra vädret för att torka sina kläder i trädgården. Morgonen därpå upptäcker hon en lapp från sin granne. Nu hyllas hon för sin reaktion.

I den lilla byn Stokeinteignhead i Storbritannien bor Charlotte Wilkinson med sin familj. De är granne med en skola, som tillsammans med ett par trosor har skapat kontrovers i den fredliga grannskapet.

Charlotte Wilkinsons mamma utnyttjade det fina vädret förra veckan för att torka sin tvätt utomhus. Men att hon torkade sina underkläder offentligt var inte till grannarnas förtjusning.

Morgonen efter upptäckte hon att grannen hade stoppat in en lapp och ett par av hennes trosor under familjens dörr.

- Det är fullkomligt opassande att denna typen av kläder hänger utomhus bredvid en skola. Vi är några som gärna skulle se att detta får ett slut. Tack, stod det på lappen.

Sedan dess har Charlotte Wilkinson delat lappens innehåll och en bild på trosorna på Facebook. Hon är mållös över grannens reaktion.

- Det är helt OTROLIGT! Min mamma fick detta idag... Jag visste inte att man inte fick hänga underkläder på sin klädlina?, skriver hon som kommentar.

Hon får massor av stöd på sociala medier. Många förstår inte hur någon kan vara så fräck att de tar ner en främmande persons underkläder och skriver något sådant.

- Jag kommer hänga upp massor av trosor nu för att genera min granne, skrev hon på Facebook.

Kan du förstå hennes reaktion? Eller grannens kritik?