Man drar ner byxorna under rättegång för att bevisa att han inte begick våldtäkt: Min snopp är för liten

Skriven av Johanna Frid

398 veckor sedan

|

11/10/2016
Foto: Twitter - Jacques Rouschop
Foto: Twitter - Jacques Rouschop
Mannens försvar att han inte har begått två våldtäkter är så uppseendeväckande att fallet väcker uppmärksamhet i hela världen.

Oskyldig.

Det hävdar 44-årige Jacques Rouschop sig vara, i den rättegång där han står åtalad för grov våldtäkt på två kvinnor, som också utsattes för kvävningsförsök under våldtäkten. Det skriver Mirror.

Men Jacques Rouschop menar att han har starka bevis mot anklagelserna; han är nämligen för tjock och har en allt för liten penis för att kunna ha gjort det, förklarar han för domarna i Ottawa, Kanada.

Två kvinnor, som är sexarbetare, pekar dock ut honom som den som överföll dem och hävdar att han tryckte ner dem i sin lastbil när övergreppen ägde rum 2013. 

När fallet hamnade i rätten i torsdags i förra veckan framförde Jacques Rouschops advokat att hennes klient vid tidpunkten ifråga vägde 180 kilo och alltså har en mikropenis som gör överfallen så gott som omöjliga att genomföra. 

Ett av vittnena som talar till Rouschops fördel, om man väljer att se det så, är en sjuksköterska som själv har sett "beviset". Hon förklarar i rätten att Rouschops penis helt riktigt är 2,5 centimeter lång – eller cirka fem centimeter i erigerat tillstånd. 

Försvaret förnekar dock inte att mannen haft sex med prostituerade, eftersom han har svårt att attrahera det motsatta könet. Han bryr sig dock om dem, handlar åt dem eller hjälper dem på andra sätt, enligt försvaret. 

Den uppseendeväckande rättegången är ännu inte avslutad.