Modell förlorade en del av ansiktet: Nu delar hon med sig av bilder på läkningsprocessen

Skriven av Ida Hansson

Den kaliforniska modellen och skateboardåkaren Brooklinn Khoury har delat flera bilder på sig själv på sin Instagram efter att hon förlorade överläppen i en brutal hundattack.

Den unga modellen och skateboardåkaren från Kalifornien, Brooklinn Khoury, förlorade sin överläpp i november 2020 när hon blev brutalt attackerad av sin kusins ​​hund. Nu delar hon med sig av bilder på läkningsprocessen eftersom hon vill "inspirera så många som möjligt".

Khourys kusin bjöd in henne till Gilbert, Arizona, för en skön promenad där de bara skulle mysa, skvallra, sminka sig och koppla av vid poolen. Resan slutade dock inte riktigt som förväntat.

Den 3 november 2020 fixade de två kusinerna sina naglar, varefter de gick en promenad för att fixa lite olika saker. På väg hem i bilen tog Khoury en selfie, som blev den sista bilden på hennes ansikte där hon fortfarande har en överläpp.

Ironiskt nog valde hon att redigera hin sin överläpp eftersom det fanns en stor finne.

Väl hemma hos sin kusin pratade Khoury med sin kusins ​​hund - en 8-årig Pittbull - Diesel, som hon hade träffat flera gånger tidigare.

Enligt People sa Khoury att hon reste sig och böjde sig ner för att klappa hunden som satt på golvet. "Du är en så fin pojke", sa hon till den, innan den plötsligt hoppade upp och bet henne i överläppen.

"Jag reste mig och han satte sig - han hoppade bokstavligen bara upp. Och han hängde bokstavligen - bokstavligen med armar och ben hängande från min läpp. Och min första instinkt var" Åh Gud, lägg dig på marken med honom "Håll hans huvud, gå dit han går", sa Khoury när hon beskrev händelsen.

Hon förklarade också att hon följde hundens rörelser för att förhindra att den biter av henne i ansiktet, men det hjälpte tyvärr inte. "Äntligen kände jag att det släppte. Och så flög något iväg och träffade väggen", minns hon.

Hon berättade att hon reste sig upp och försökte förstå vad som just hade hänt när hon plötsligt kunde smaka blod och märkte att hennes tröja var insmetad i blod.

När hon tittade ner på sig själv såg hon en rosa klump som låg på golvet och på grund av finnen kunde hon känna igen att det var hela överläppen som hunden hade bitit av.

Hon skyndade sig därför att slå in den i en servett och kusinen körde henne i all hast till sjukhuset där kirurgerna tyvärr inte lyckades sätta tillbaka överläppen.

Khoury har därför sedan dess varit inne i en lång process, där hennes överläpp i lugn och ro byggs om, och redan mindre än en vecka efter olyckan la hon upp en bild på sig själv utan överläpp på sociala medier.

"Livet är inte perfekt", har hon konstaterat och förklarat att hon skulle vilja visa livets brister och problem istället för att visa allt som perfekt, vilket hon tror att alltför många gör på sociala medier som Instagram.