Par filmade sig själva ha samlag när de körde Tesla: Då reagerade Elon Musk

Skriven av Ida Hansson

Ett amerikanskt par ska sägas ha kryssat i en galen plats på sin 'sex-ista'.

Den amerikanska porrskådespelerskan Taylor Jackson och hennes pojkvän har lyckats ha sex i en Tesla när de kört på en trafikerad väg, och det var faktiskt "svängen" som startade Taylors karriär.

De flesta har säkert övervägt, och kanske till och med försökt, att ha sex i en parkerad bil, men det är nog få som, som Taylor, har utnyttjat Tesla-modellens autopilot och ha sex i knät på sin pojkvän medan han körde bil.

Paret hade inte bara sex i en bil, de filmade också hela hädelsen och publicerade den på den populära "vuxenmedia" Pornhub redan 2019, där videon snabbt hamnade i toppen av webbplatsens sökhistorik. Det skriver Ladbible.

Till Insider har Taylor tidigare sagt: "Det var en ganska rak väg, men det var mycket trafik. Det var många bilar som körde om oss."

I en intervju med The Register förklarade hon också att samlag i en körande faktiskt inte var parets första gång.

"Tidigare i år var jag på en roadtrip med min pojkvän och han frågade om jag ville ha sex med honom när vi körde bil. Vi tyckte båda att det var sjukt och skojade om att göra det igen och lägga upp det på Pornhub. [ . ..] Några veckor senare gjorde jag en Pornhub-profil, och den här videon var en av de första jag gjorde”, sa hon.

Hon utvecklade vidare: "Jag har provat autopilot tidigare så jag kände mig säker. Men vi hade ett läskigt ögonblick då jag råkade slå i ratten och slog av autopiloten. Jag skulle inte rekommendera det eftersom det är farligt."

Trots sin rekommendation har det sedan dess visat sig att detta inte skulle bli sista gången porrskådespelaren hade sex i en Tesla. Sedan dess har hon bytt artistnamn till 'Tesla Taylor' på Pornhub, och hon gör nu främst videos i Tesla.

Hennes profil lyder: "Tesla Taylor, tidigare känd som Taylor Jackson [...]. Känd för sitt riskfyllda sexuella beteende när hon körde Teslas."

Hennes videos är tydligen populära, och till och med Teslas grundare, Elon Musk, har indirekt kommenterat Taylors första video gjord i en Tesla. På Twitter skrev han: "Det visar sig att det finns fler sätt att använda autopilot än vi föreställt oss", varpå Pornhubs officiella profil svarade: "Mitt fel"