Populär 'Big Brother'-deltagare plötsligt död

Skriven av Henrik R

56 veckor sedan

|

12/05/2023
Utrikes
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var mycket mystiskt när den endast 37-åriga 'Big Brother'-deltagaren plötsligt gick bort.

Monica Sirianni, som deltog i den italienska versionen av 'Big Brother' för över 10 år sedan, har plötsligt gått bort vid en ålder av 37 år. Det skriver Dagens.dk.

Den 8 maj spred sig den sorgliga nyheten över hela världen när internationella medier rapporterade att en tidigare deltagare från den italienska 'Big Brother' hade avlidit.

Hon var med i den 12:e säsongen av programmet, som sändes under åren 2011-2012.

Även om Monica bara var i 'Big Brother'-huset i en månad, hann hon uppnå stor popularitet.

Mystiska omständigheter kring dödsfallet De omständigheter under vilka hon dog har överraskat många. Enligt utländska medier svimmade Monica plötsligt i en italiensk bar i Sauveria Mannelli i Catanzaro, medan hon var tillsammans med vänner.

Hon transporterades omedelbart till sjukhuset, men läkarna kunde tyvärr inte rädda henne.

Den tidigare 'Big Brother'-deltagaren blev endast 37 år gammal. Det är ännu inte känt vad som exakt var orsaken till hennes död, men enligt inofficiella uppgifter kan det ha varit en plötslig hjärtattack. Monica skulle också ha känt sig dålig samma kväll.

Monica var en mycket populär deltagare som snabbt vann tittarnas hjärtan under sin medverkan i programmet, vilket inte var överraskande eftersom många såg henne som en sann italiensk skönhet.

Under de senaste åren levde hon ett ganska lugnt liv, men hon deltog fortfarande i sociala evenemang och tillbringade ofta tid i sällskap med sina nära vänner. Ingen av dem kunde ha förutsett att de under ett av sina möten skulle vara vittnen till en så dramatisk händelse och snart behöva säga farväl till Monica.