Tragisk händelse: 19-årige Alexander förlorade livet efter McDonalds-besök

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

23/08/2023
Utrikes
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
19-årige Alexander förlorade livet efter McDonalds-besök.

Alexander Ngai-Jun Wu, en 19-årig begåvad cellist, led en tragisk död under en turné i Tyskland. Efter att ha ätit på McDonalds drabbades han av en allvarlig allergisk reaktion som ledde till hans död, trots att han hade en adrenalinspruta med sig.

Alexander, som var en hyllad cellist, var på turné i Tyskland när den otänkbara händelsen inträffade. Efter att ha ätit en hamburgare på McDonalds drabbades han av en allergisk chock. Trots att han hade en adrenalinspruta med sig, kunde hans liv inte räddas.

Obducenten Lydia Brown har nu avslöjat dödsorsaken. Enligt henne hade Alexander flera allvarliga allergier, men den mest framträdande var mot mjölk. Hamburgaren som Alexander åt på snabbmatskedjan innehöll spår av laktos, vilket utlöste en kraftig allergisk reaktion.

"Det är en förfärlig händelse", sa obducenten Lydia Brown, enligt brittiska Metro. Hon tillade att det inte verkar som att restaurangen medvetet gjorde något fel. "Det verkar ha varit en tragisk olycka. Ingen har gjort något fel. Han verkar ha blandat ihop sin mat med någon annans. Den innehöll mjölkprodukter", sa hon.

Alexander hade bestämt i hemlighet att han skulle donera sina organ. Hans tragiska död ledde till att fem personer nu lever, och två personer kan se tack vare hans donation.