Tre tjuvar bröt sig in hos kvinna - det skulle de inte ha gjort

Johanna Frid

408 veckor sedan

|

28/09/2016
Utrikes
Inbrott.
Inbrott.
Det är en sak att komma hem och upptäcka att ens hem har blivit utsatt för inbrott. Det är något annat att komma på inbrottstjuvarna med att ha sex på soffan.

Det var precis det som hände den amerikanska kvinnan Jamie Barnes när hon kom hem och överraskade två inbrottstjuvar i sitt hus i Memphis, Tennessee. Det skriver det amerikanska mediet wreg.com.

- När jag kom in i huset såg jag att de hade sex på min soffa. Jag gav igen med deras egen medicin. Jag ville slå mannen så hårt, säger Barnes till wreg.com.

När de upphetsade inbrottstjuvarna upptäckte husets ägare ropade mannen att han inte hade något med inbrott att göra medan kvinnan febrilt försökte klä på sig. Därefter la mannen benen på ryggen och gav sig iväg. Jamie Barnes försökte följa efter men var tvungen att ge upp.

De två tjuvarna hade dock inte nöjt sig med att ha sex i kvinnans hem, men också stultit smycken, elektronik och kläder från henne. 

Tjuvarna identifierades då de förskte sälja smyckena.

Tyvärr har kvinnen ingen hemförsäkring, så hon har nu startat en insamling för att hon ska kunna få någon form av ekonomisk hjälp.