Tusentals sörjer tvilling som avled efter att detta foto blev viralt

Skriven av Johanna Frid

405 veckor sedan

|

08/09/2016
Utrikes
Foto: Facebook
Foto: Facebook
- Direkt när han kände honom sträckte han ut handen och tog tag i honom och log stort. De visste att de tog hand om varandra.

Folk över hela världen har förälskat sig i tvillingpojkarna efter att deras föräldrar för en månad sen delade en känsloladdad bild på Facebook. 

På bilden ser man den ena lilla pojken som rör vid sin bror för första gången utanför mammas mage, och pojken är så glad att hans ansikte spricker upp i ett stort leende. Det skriver ABC News. 

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Facebook

- Så snart han kände honom sträckte han ut handen och tog tag i honom och log stort. De visste att de tog hand om varandra, skrev föräldrarna till bilden som delats av tusentals människor. 

Brandy Guettler och Tommy Buchmeyer från Florida delade bilden, när de fortfarande hade hopp om att båda barnen skulle överleva. Men Mason och Hawk klarade det inte tillsammans, trots sin uppenbara kärlek. 

Tidigt igår morse meddelade paret på Facebook att Hawk var död. 

Tvillingarna föddes den 18 augusti på sjukhuset i Gainesville. Vid födseln hade Hawk stora problem med hälsan och diagnostiserades med en sällsynt sjukdom kallad medfött diafragmabråck. 

Familjen uppdaterade omvärlden om lille Hawks tillstånd via Facebook, så att vänner och familj kunde följa med. Men historien om pojkarna nådde längre. 

De fick tusentals meddelanden från främmande människor som blivit berörda av berättelsen.