Ytterligare en ung kvinna skuren i ansiktet av okända gärningsmän: 15-åring överfallen i skogen

Johanna Frid

402 veckor sedan

|

28/09/2016
Det är andra gången inom loppet av några få dagar en ung flicka blir överfallen och skuren i ansiktet av en grupp okända män.

En 15-årig flicka blev på tisdagskvällen förra veckan skuren i ansiktet med ett vasst föremål när hon knuffades omkull på en skogsstig i staden Birkerød i Danmark. 

Överfallet liknar en händelse som inträffade för bara några få dagar sen, då en grupp okäna män överföll en 17-årig flicka, och med ett vasst föremål skar upp hennes ansikte från öra till mun.

Tisdagens överfall inträffade vid 20.45-tiden då den unga flickan kom gående genom skogen i sin hemstad och blev knuffad hårt i ryggen. 

Knuffen fick flickan att ramla omkull och i nästa ögonblick satt en ung man över henne.

Lite längre bort stod två andra unga män. 

Den 15-åriga flickan fick ett ytligt snitt i ansiktet innan de tre männen tillsammans flydde från platsen. 

En liknande händelse inträffade några dagar tidigare när en 17-årig överfölls på en stig i den danska staden Fredericia. 

Överfallet ägde rum på eftermiddagen vid klockan 14.45, då flickan passerade fyra pojkar på en stig. 

Den ena pojken tog tag i 17-åringens axlar och skar henne i ansiktet med något vasst.

Flickan svarade med att ta tag i den unga mannens ansikte med sina långa naglar och lyckades på så sätt kämpa sig fri så att hon kunde springa från platsen.

- Emilia slipper kanske undan fysiskt med ett ärr på kinden, men hon är psykiskt märkt för resten av livet, förklarar 17-åringens storasyster.