Ny undersökning: Kvinnor är otrogna för att män inte gör tillräckligt mycket hushållsarbete

Skriven av Johanna Frid

391 veckor sedan

|

24/11/2016
Det verkar vara några män som har glömt att ta ett varv med dammsugaren och fylla diskmaskinen-

Trots att rengöring, städ och tvätt inte är det roligaste här i livet kan det vara lönande för män att göra sin beskärda del av det.  

En ny undersökning visar nämligen att kvinnor är otrogna för att deras män inte gör tillräckligt i hemet - och en tidigare undersökning visar att män som utför hushållsplikter får mer och bättre sex med sin partner. Det skriver  den brittiska tidningen  Daily Mail.

Vad är det ni väntar på, killar?

Undersökningen är baserad på 10 000 kvinnor från hela världen. Samtliga är medlemmar av datingsidan Gleeden som hjälper folk som vill ha en affär.

72 procent av de tillfrågade kvinnorna har angett manens bristfälliga deltagande i hushållsarbetet som en av orsakerna till sitt vänsterprassel.

I samband med det förklarade 18 procent av kvinnorna att de fick mindre lust att ha sex med sin partner när vederbörande inte gjorde sin del av gemensamma uppgifter.

En annan populär förklaring på varför kvinnor är otrogna är att de känner sig osexiga och ignorerade av sin partner och därför söker bekräftelse utanför relationen, visar undersökningen.

En tidigare studie av kanadensiska forskare vid Alberta University drar slutsatsen att män som är engagerade i hemmets städning tvätt har mer och även bättre sex.