101-årig kvinna ber son stanna bilen så att hon kan leka i snön: Nu sprids klippet världen över

Ida Hansson

132 veckor sedan

|

31/12/2021
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det är inte bara barn som älskar att leka i snön. Det är tydligen 101-åriga kvinnor också.

De allra flesta barn är i extas när de vaknar till synen av ett snölandskap. Då kan de kasta snöbollar, bygga snögubbar och åka pulka.

Det är dock inte bara hos barn som lek i snön kan skapa glädje. Det har en 101-årig kvinna bevisat. Med sin stora livslust visar hon att leka i snön är något man kan göra i alla åldrar.

Vid 101 års ålder skulle Albani inte missa chansen att leka i snön. Trots sin höga ålder är hon fortfarande en pigg och energisk kvinna som älskar att umgås med sin familj.

Hennes son Armand gör vad han kan för att besöka henne så mycket som möjligt, och när han gör det är det inte ovanligt att de ger sig ut på ett litet äventyr tillsammans.

Många tror att om du har turen att nå 100 år så kommer du att spendera mycket tid ensam, utan att göra något. Även denna 'myt' kan Albani spräcka hål på. Trots att man är 101 år kan man enkelt åka på resa med din son.

Under en av deras utflykter ber Albani plötsligt sin son att stanna bilen. Sonen förstod först inte riktigt varför han skulle göra det. Ändå valde han att göra som hans mamma sa.

Det snöade ute och den 101-åriga Albani hade bestämt sig för att hon ville leka lite i snön och njuta av en härlig stund på hennes och sonens resa.

När bilen stannade steg hon ur bilen, böjde sig ner och tog lite snö som hon gjorde till en snöboll. I en video som hennes son har spelat in från stunden är det tydligt att se glädjen i hennes ansikte.

Sonen bestämde sig för att inte bara filma det magiska ögonblicket. Han valde även att dela den på Facebook med följande text: 'Här är ett bevis på att man kan bli 100 år om man finner glädje i det enkla'.