2-åring vägrar flytta på sig: Då får pappan en genial idé

Skriven av Henrik R

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dottern lade sig på marken i uppfarten och vägrade flytta på sig. Det fick pappan att tänka kreativt.

Barn kan bete sig hysteriskt ibland. De kan bli helt upprörda över de minsta sakerna, och alla föräldrar (de som påstår att de inte kan, ljuger) kan känna igen sig i att barn kan förvandlas till små diktatorer som inte lyder någon annan än sig själva.

Vem har inte bevittnat ett barn som gått bananas i en mataffär? Det är inte alltid lätt att förstå varför barnet väljer att bete sig så, och det kan vara frustrerande för föräldrarna.

Det är förmodligen också så en pappa i Kanada har känt när hans dotter valde att blockera infarten.

Vägrade att resa sig upp Modern till denna lilla flicka kunde stå i familjens hem och se ut på uppfarten där pappan parkerat sin bil. Han hade hämtat deras dotter på förskolan, men när hon kom ut ur bilen ville hon inte röra sig längre. Hon lade sig ner på marken och vägrade flytta på sig. Det fick modern att plocka fram sin kamera.

Videon delades 2018 på Youtube, men det gör den absolut inte mindre rolig, och det är definitivt också ett dilemma som många föräldrar står inför idag. Till videon har modern skrivit:

"Jag filmade den här videon av min pojkvän och vår dotter, Juliette, som blev 2 år i oktober. De kom hem från jobbet och förskolan. Hon är en liten flicka som älskar att skratta och få andra att skratta."

Det måste man säga att hon lyckades med i den här videon. Istället för att starta en diskussion med den lilla flickan eller skälla ut henne, valde pappan att bära in henne - som en väska. Det är ju smart! Kanske ett knep som andra föräldrar kan lära sig av?

Du kan se den roliga videon här nedanför: