Alfred friar till sin flickvän på eftermiddagen - sex timmar senare bryter hon ihop inför hela familjen

Skriven av Johanna Frid

38 veckor sedan

|

24/08/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En man friade till sin flickvän lördag eftermiddag, men bara några få timmar senare brast hon ut i gråt över en ännu större överraskning.

Ett bröllop är en festlig händelse som normalt planeras många månader innan den stora dagen. För en amerikansk kvinna tog vägen mot bröllop en både drastisk och oväntad vändning. Det skriver King5.com.

Lördag eftermiddag efter lunch valde Alfred Duncan fra Washington att fria till sin flickvän Sherrell Woodward framför både familj och vänner. 

Frieriet kom som en total överraskning för Sherrell, som gråtande, men lycklig, tackade ja till Alfreds erbjudande om äktenskap. Det skulle dock visa sig att dagen bjöd på ännu fler överväldigande överraskningar för den blivande bruden. 

För efter frieriet skickade Alfred sin trolovade till ett vackert dekorerat hotellrum, där Sherrells närmaste vänninor väntade med stor entusiasm.

Här blev den blivande fru Duncan sminkad och iförd vackra kläder innan väninnorna tog med henne vidare. 

Intet anande fick Sherrell en bindel för ögonen och kördes till ett konstgalleri där alla parets vänner och familj väntade.

Foto: Youtube

Till hennes stora chock skulle bröllopet inte gå av stapeln någon gång i framtiden - utan nu. Därför brast Sherrell Woodward ut i glädjetårar när ögonbindeln togs av och såg att Duncan stod framför henne i smoking.

Därmed blev Sherrell Woodward till Sherrell Duncan bara sex timmar efter att hon sagt ja till Alfreds frieri.

En av personerna som deltog i bröllopsceremonin livestreamade det hela på Facebook med hashtaggen #ForeverDuncan, medan han skrev kommentaren:

"Hon vaknade som flickvän, vid lunch var de förlovade och på kvällen var hon hans fru."

Sedan dess har videon från parets stora dag spritts på nätet, där tusentals personer gläds med dem - och i synnerhet med Alfred Duncan och hans både romantiska och gränsöverskridande frieri.

Du kan se den otroliga dagen här.