Bedårande hundar kunde inte sluta kramas på djurinternatet: Nu har de fått underbara nyheter

Skriven av Johanna Frid

397 veckor sedan

|

12/10/2016
Efter att hussens nyfödda barn blivit allergisk var hundarna tvungna att flytta till ett djurhem. Här var de frivilliga rörda över hundarnas band. Efter att bilden av det omaka paret blev viral fick jakten på ett nytt hem äntligen resultat.

Två bästisar har fått ett gemensamt hem - efter att ett foto av dem blivit viralt. 

CC är ungefär hälften så stor som bästa kompisen Chewbacca, men de två har varit oskiljaktiga sedan de flyttade ihop för flera år sedan, skriver Daily Mail.

(Artikeln fortsätter under bilden)

Men deras otroliga vänskap fick nästan ett slut när deras husses bebis blev allergisk mot hundar. De fick flytta till ett djurinternat - med risken att ingen skulle vilja adoptera båda hundarna tillsammans.

(Artikeln fortsätter under bilden)

De hamande på internatet Animal Rescue League of Iowa i USA. Personalen och de frivilliga blev snabbt förälskade i CC och Chewbacca. De insåg genast att de två vännerna inte kunde leva utan varandra. 

Inte ens när det var dags för promenad kunde de frivilliga förmå sig att gå med dem var för sig. 

(Artikeln fortsätter under bilden)

- I stort sett varje gång vi går förbi deras bur sitter CC antingen ovanpå Chewbacca eller har packat in sig bredvid honom, säger talespersonen för hemmet, Jessica Jorgenson.

Förra veckan delade internatet bilder av det omaka paret på Facebook. De blev snabbt virala och det innebär goda nyheter för de fyrbenta vännerna.

(Artikeln fortsätter under bilden)

De har adopterats av Amber Wiley - båda två, naturligvis - och de ska bo tillsammans med henne, två andra hundar och tre grisar.

Det ser redan ut som att nya vänskapsband håller på att ta form.