Efter inbrottet hittar han ett brev i bilen: Nu sprids det ärliga beskedet från tjuven över hela världen

Ida Hansson

130 veckor sedan

|

10/01/2022
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Han lämnade sin bil framför högskolan i en kvart. När han kom tillbaka upptäckte han att det hade varit objudna gäster i den. Han hittade ett meddelande klottrat i all hast på en servett.

Man är inte sig själv om man är riktigt hungrig. Det kan vara en ursäkt för tjuven som tog för sig av godsakerna i Hunter Jobbins bil.

Studenten, som går på Kansas State University i USA, hade lämnat sin bil i en kvart framför sin skola. Det var uppenbarligen tillräckligt med tid för en hungrig, långfingrad – men ändå samvetsgrann – tjuv att få tillgång till bilens största skatt: en KitKat-chokladkaka.

Hunter Jobbins upptäckte själv stölden först när han hittade ett meddelande från den ärliga, kriminella och mycket hungriga tjuven. Det klottrades i all hast på en servett och lämnades i bilen.

(Artikeln fo rtsätter under bilden) 

"Såg en KitKat i din mugghållare. Jag älskar KitKat, så jag kollade din dörr och den var olåst. Jag tog inget annat än KitKatten. Jag är hemskt ledsen och hungrig", stod det på lappen.

Hunter Jobbins delade bilden på Twitter, och på mycket kort tid delades den över 180.000 gånger och gillades av nästan en halv miljon Twitter-användare. Därmed blev hans chokladkupp känd över hela världen.

Efteråt kom det dock goda nyheter till studenten. Företaget bakom chokladkakan KitKat har använt situationen för att både gottgöra skadan för Hunter Jobbins och skaffa sig lite goodwill och bra publicitet. De har därför fyllt hans bil med 6.500 chokladkakor.

Det var något som kunde få den unge mannen och hans vänner att skratta.

(Artikeln fortsätter under bilderna) 

 

 

 

På så sätt kan en enkel stöld från en bil sluta som en fest för många andra.