En julklapp för livet: 21-årig son spenderar sin första lön på att betala sina föräldrars skulder

Skriven av Ida Hansson

Foto: Twitter
Foto: Twitter
21-åringen spenderade sin första lön på att betala sin mamma och pappas skulder i huset.

Pavin Smith bestämde sig för att göra något helt fantastiskt när han fick sin första lön. När pengarna landade på hans konto valde han att spendera dem på något som varken han eller hans föräldrar kommer att glömma.

Pavin Smith är en professionell basebollspelare och det var hans första lön som basebollspelare som gjorde att han kunde överraska sina föräldrar med en julklapp för livet.

Vid 21 års ålder skrev han på ett kontrakt med Arizona Diamondbacks som inte bara säkrade honom en bra lön. Det säkrade honom också en anställningsbonus på hela fem miljoner dollar, vilket motsvarar nästan 33 miljoner kronor.

Pavin valde att lägga en del av den stora summan pengar på att ge sina föräldrar en extraordinär julklapp.

Det är imponerande i sig, men är särskilt imponerande med tanke på hans unga ålder. I den här åldern kan det vara tilltalande att lägga pengarna på dyra bilar, stora hus och märkeskläder.

Även om han kan ha anklagats för tanken på att göra detta, gjorde Pavin ingen av delarna. Istället bestämde han sig för att lägga en del av pengarna på att betala tillbaka sina föräldrars bolån.

Den unge mannen överlämnade gåvan till sina föräldrar i form av ett känslosamt brev där han berättar att det är hans julklapp till dem. Dessutom såg han också till att någon var redo att filma deras reaktion.

"Tack för att ni uppfostrat mig i ett underbart hem fyllt med kärlek. På grund av alla uppoffringar ni har gjort för att få mig dit jag är, vill jag att vår familjs hem ska bli ert", skrev han bland annat i brevet.

Pavin skrev till och med i brevet att det faktum att han betalade sina föräldrars skulder var långt ifrån tillräckligt för att kompensera för allt de har gett och gjort för honom genom åren.