En stor lastbil kom rullande när David stod på vägen med sin 4-årige son: Nu delas deras historia på internet

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

22/07/2023
David och hans 4-årige son var på besök hos farföräldrarna i danska Hønsinge då en Carlsberg-lastbil kom

David Lundsteen hade inte räknat med att besöket hos föräldrarna skulle bli så omtalat på sociala medier.

David och sonen Caleb på fyra år hade planerat att åka till ”Pottegaarden” för att ”gunga på deras stora gunga”, berättar David Lundsteen för Dagens.dk. Upplevelsen har han dessutom delat på Carlsbergs Facebook-sida, varifrån den har blivit viral.

- Min son, som är väldigt fascinerad av stora lastbilar, pekade och vinkade mot lastbilen, skriver David i sitt inlägg som blivit gillat och delat av tusentals.

- Er chaufför, som antagligen redan hade en jobbig arbetsdag i det ovanligt varma vädret, stannade och hoppade ur lastbilen för att prata med min son. Han sa att han hade extra leveranser i bilen till fina barn och gav sedan min son en iskall cola.

 Fyraåriga Caleb blev överlycklig av att få en läsk av chauffören, och David var otroligt tacksam för den fina gesten. Hans inlägg på Facebook var ett sätt att tacka chauffören. Det har blivit ett fantastiskt semesterminne, säger David till Dagens.dk.

I skrivande stund får David hälsningar från människor som är glada över att han delat sitt och sin sons positiva sommarminne.

Det ska tilläggas att chauffören och Carlsberg har bestämt sig för att skicka ytterligare förfriskningar till Caleb och hans pappa som tack för den fina historian.

Se hela inlägget här: