Familj och vänner har samlats för att ta farväl med Shay: Plötsligt hörs en knackning inifrån kistan

Ida Hansson

43 veckor sedan

|

17/09/2023
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Knackningar från kistan överraskade alla.

När Shay Bradley begravdes hade han en sista överraskning för sina nära och kära. Under ceremonin började plötsligt knackningar höras från kistan, följt av Shays röst som sa: "Hej, hej. Släpp ut mig."

Det visade sig vara en inspelning som Shay hade planerat tillsammans med sin dotter Andrea för att få gästerna att skratta.

Shay Bradley, en irländsk militärveteran, hade ingen avsikt att lämna denna värld utan att först ge sina nära och kära något att skratta åt.

Under hans begravning 2019, just när tårarna började flöda, bröts tystnaden av en röst från kistan. "Hej, hej. Släpp ut mig," hördes Shays röst säga, följt av knackningar på kistlocket.

Det var ingen tvekan bland gästerna; det var Shays röst.

"Var i helvete är jag? Släpp ut mig, släpp ut mig. Det är så jäkla mörkt här. Är det prästen jag hör? Det är Shay. Jag är i kistan. Nej, jag är framför er. Jag är död," fortsatte Shay Bradley.

Självklart var det inte den verkliga Shay som talade från kistan; det var en inspelning han hade planerat med sin dotter Andrea för att få begravningens gäster att skratta och le.

Planen var en succé, och Andrea delade senare videon på Twitter, där den blev viral.

"Vilken man. Att få oss alla att skratta medan vi är otroligt ledsna. Han var verkligen en man. Jag kommer alltid att älska dig, pappa Björn," skrev dottern.

Shay Bradley gick bort den 8 oktober 2019, men hans minne kommer att leva kvar för alltid genom denna video.