Familj vettskrämda efter att ha sett spöke på video dörrklockan

Ida Hansson

131 veckor sedan

|

13/01/2022
Familjen skrämdes rejält.

Phil Johnson gick till sociala medier, för att dela bilder från sin ringklocka, i stor förvirring över vad han såg dyka upp bara sekunder efter att han hade filmats när han tog ut soporna.

Den 31-årige pappan sa att hans vänner var lika förvirrade av den märkliga synen.

Det är fortfarande oklart exakt vad som filmades, men det är definitivt värt en närmare titt.

Du kan se videon här.

Johnson gav den förklaring att bilderna "stod stilla i några sekunder" innan han gick tillbaka in i huset.

Det skriver Bristol Post.

"Jag vet inte vad som hände. Jag har sett det om och om igen, men jag förstår det fortfarande inte", säger han, varefter han tillägger:

"Jag tror inte på spöken eller övernaturliga fenomen, och jag vill inte att några spökjägare ska komma och undersöka detta."

"Jag vet inte vad det är för någonting. Min partner tycker att det är konstigt och blir lite skrämd av det", sa han.

Han sa att även hans vänner "tycker att det är konstigt" och att även om han "aldrig trott på spöken" så gör han det nu.

Folk på sociala medier höll inte med om att observationen var resultatet av något paranormalt.

"Det var killens andetag som kom ut ur hans mun för att det var kallt. Folk tror att allt är ett spöke eller något läskigt!", skriver en till videon.

"Det är avgaserna från bilar som är väldigt synliga i kall luft. I själva verket kan du se det i videon om du tittar noga. Det är inget mysterium - såvida du aldrig har observerat omvärlden", tillägger en annan.

Medan andra hävdar att bilderna bara visar en utandning av cigarettrök från grannen, en vindpust och damm, eller ett fel i filmen, kan andra se det som ett potentiellt spöke.