Här dansar han en sista dans med sin dotter: Den rörande historien har blivit viral

08/10/2023 13:18

Ida Hansson

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
I en nästan tom konsertsal spelar ett band låten 'Your Balloon is Rising'. Framför scenen dansar Kevin en sista dans med sin snart tvååriga dotter i famnen.

Mest läst idag

Kevin McGuire vaggar försiktigt sin dotter fram och tillbaka innan han kysser henne på pannan. Det här är deras sista dans innan Millie ska härifrån.

Lilla Millie föddes med en allvarlig hjärnskada som gjorde att hon inte kunde svälja eller äta. Hon hade också en allvarlig sjukdom som gjorde att även små rörelser ledde till benfrakturer.

Läkarna trodde inte att Millie skulle överleva sin första natt efter förlossningen. Hennes föräldrar, Marica och Kevin McGuire från Hartlepool, England, var förberedda på det värsta.

Men Millie var starkare än någon hade förväntat sig. Ändå blev hon tyvärr bara två år gammal.

Hennes föräldrar levde i rädsla och osäkerhet under hela hennes liv. De visste att deras dotter kunde dö när som helst, men de visste inte när. De var medvetna om att hon med största sannolikhet inte skulle bli särskilt gammal.

Kevin har berättat att han brukade sjunga låten "Your Balloon is Rising" för sin dotter. Och bandet som står på scenen, i videon längst ner i artikeln, spelar låten bara för Kevin och Millie.

"Medan vi dansade vaknade Millie. Hon tittade upp på mig och gjorde de söta, små ljud hon alltid gjorde," sa Kevin. 

"Det gör ont att tänka på att jag aldrig kommer att få dansa med Millie på födelsedagar eller på hennes bröllop", fortsatte han.

Bara några månader efter att videon där Kevin och Millie dansar tillsammans spelades in förvärrades den lilla flickans tillstånd.

Hon plågades av flera infektioner och anfall som tyvärr slutade med att hennes lilla kropp förlamades. Vid det här laget gick det upp för Kevin och hans fru att de inte hade mycket tid kvar med sin älskade dotter.

Tyvärr gick Millie bort bara kort efter sin 2-års födelsedag. Dansen i videon blev därför Kevin och Millies sista dans.