Hon gifte sig med ett träd: Nu deltar hennes pojkvän i "triangel-mys"

Skriven av Ida Hansson

125 veckor sedan

|

29/12/2021
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Monogami har alltid varit ett populärt och säkert val när man ska välja livskamrat och på senare år har även polygami blivit mer och mer populärt – men hur är det med polyträmi?

De senaste åren har förståelsen för kärlek och acceptansen att man kan älska fler människor ökat, och polygami– där man har mer än en partner – har blivit mer och mer populärt.

Det har också blivit mer accepterat att älska vem och vad man vill.

Ladbible skriver nu också om Kate Cunningham från Sefton i Storbritannien, som har gift sig med ett träd i en park. Inte nog med det, hon har nu inlett ett polyamoröst förhållande, då hon också har fått en pojkvän bredvid – hon kanske var trött på att prata med sig själv?

Den brittiska tvåbarnsmamman har åtminstone skaffat sig en pojkvän i form av en riktigt levande människa, som till och med stödjer hennes förhållande till trädet som står i Rimrose Valley Country Park fullt ut.

Kate berättar att hon brukar besöka trädet ungefär fem gånger i veckan, men att antalet har ökat mycket under lockdownen, och hon kan också berätta att hennes nya pojkvän ofta åker med henne och står där medan hon kysser och kramar trädet. Om de tre har haft en bestämd 'träkant' är ännu inte känt.

"Det är vår tredje jul tillsammans nu, så det känns nästan som en tradition att dekorera den", sa hon och tillade att hon hade planerat att besöka granen på helgerna så det inte kände sig utanför eller ensamt.

"När jag satte upp den [dekorationen] var trädet lika attraherat av mig som det någonsin hade varit där i den klara decembersolen. Jag gjorde kransen av järnek, murgröna, tall och röda vinterbär som jag hade plockat under en promenad i helgen. Sedan lade jag också till en spray med festligt glitter,"Tillade Kate om sin livskamrats juldekoration.

Hon förklarar att hon gifte sig med trädet från början för att hon älskade det och för att hon ville fokusera på och undvika att parken måste rensas från träd för att ge plats åt en motorväg.

"Folk ställer fortfarande frågor och är fortfarande osäkra på mina motiv bakom bröllopet", förklarade hon och utvecklade, "Jag får frågan: 'Har äktenskapet förändrat ditt liv till det bättre?' Ja det har den! "Älskar du trädet?" Ja det gör jag!"

Än så länge verkar det ha fungerat, då parken inte är stängd än. En talesman för National Highways, Katen Cliffe, har uttalat följande om planerna för byggandet av motorvägen:

"Vi känner igen de starka känslorna i området och välkomnar idéer för förbättringar i Rimrose Valley när vi fortsätter processen med att hitta vår föredragna rutt och utforska hur vi minimerar vår påverkan."