Kvinna fick en tjejkompis-tatuering: När hon såg den började hon gråta

Jakob A. Overgaard

56 veckor sedan

|

19/05/2023
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det skulle ha varit en söt tatuering av en halv fjäril. Men det slutade på ett sätt som ingen av de två vännerna hade föreställt sig. Se det misslyckade försöket längre ned i artikeln.

Det är en ökande trend att vänner och väninnor får matchande tatueringar. I denna design är det två halvor av en tatuerad bild, men något gick helt fel.

I alla fall slutade tatueringen helt fel för Alaina Nicole, som inte kunde hålla tillbaka tårarna när hon såg att den halva fjärilen mest påminde om ett slapp halvt manligt könsorgan.

Videon, som har delats på TikTok, visar Alaina gråta med handen för ansiktet. Sedan avslöjar hon tatueringen hon har fått på armen.

Hon visar också tatueringen bredvid sin väns, och det liknar på inget sätt en fjäril.

Folk på TikTok är chockade över att se den misslyckade designen. De flesta har svårt att tro att tatueraren inte visste att det han gjorde var riktigt dåligt.

Över sex miljoner har sett den misslyckade tatueringen, nästan 800 000 har gillat den och över 8 000 har kommenterat videon.
Lyckligtvis kan man täcka över en tatuering, och det förslaget kommer också från många av de personer som kommenterar videon.