Kvinna "förödmjukad" efter hett ögonblick med pojkvän: Plötsligt försvann den upp i rumpan

Ida Hansson

134 veckor sedan

|

17/12/2021
Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinna fick åka till akuten efter en lite väl het stund med sin pojkvän. Hon kunde inte fiska ut "den" själv.

Rosiee Sunshine hamnade på akuten efter att ett fräckt FaceTime-samtal med sin kille, som hon hade distansförhållande med, gick helt fel.

Paret hade hoppats att piffa upp sina stunder lite, så Rosiee hade köpt lite 'vuxen leksaker'.

Rosiee bestämde sig för att experimentera lite med leksaken som mäter 10,3 cm från topp till botten och har en bredd på 4,4 cm.

Men plötsligt kände hon ett "pop", och 21-åriga Rosiee insåg att hennes nyinköpta leksak hade glidit rakt in i henne. Det skriver Daily Star.

Hon försökte i en timme få ut den, men till slut var hon tvungen att be sin rumskamrat att köra henne till sjukhuset.

På sjukhuset tog läkarna en röntgen och kunde lyckligtvis relativt enkelt ta bort den kristallprydda leksaken som glidit in i Rosiee, utan att behöva opereras.

Foto: Instagram

"Det är den klassiska långdistanshistorien. Jag var på ett FaceTime-samtal med min pojkvän då och vi hade ett trevligt romantiskt samtal och jag trodde att jag skulle vara lite äventyrlig", låter det från Rosiee.

"Så jag provade den här fantastiska leksaken för första gången. Det var den största jag har provat, men sedan kände jag en pop."

"Jag trodde att den måste ha ramlat ut, så jag sträckte mig ner efter den, för att sätta in den igen, men den fanns inte där. Så jag tänkte 'var är den då?'."

"Det var det här hektiska ögonblicket där jag såg mig omkring och tänkte 'Har den ramlat ur sängen? Var kan den vara?', Och då gick det upp för mig att den inte hade ramlat ur - den hade glidit in."

Hon tillägger att hon inte kände någon smärta och att hon i efterhand försökte ta bort den själv. Det lyckades hon dock inte med.

"Det var ingen smärta alls. Den bara gled in och gjorde sin egen grej", tillägger hon.

"Så jag är där och försöker få ut det, och min ex-pojkvän var på FaceTime, så han var till ingen hjälp. Han såg mig bara gråta. Jag blev förskräckt."

"Jag tittade på honom och sa: 'Åh gud. Jag måste använda kökstänger', och han sa: 'Nej, du kan inte använda kökstänger. Det är ingen vettig idé'."

"Jag var så fast besluten att få ut den själv, men det hände bara inte. Jag måste ha ägnat minst en timme åt att försöka få ut den eftersom jag inte ville åka till akuten."

Foto: Instagram

Den fruktansvärda upplevelsen ägde rum i februari, men hon höll det för sig själv tills hon skrev om det på nätet för en vecka sedan, efter att ha sett en artikel om att den brittiska sjukvården lägger 3 miljoner kronor om året på att ta bort föremål från folks rumpor.

Efter att ha insett vad som hänt och hon inte hade kunnat ta bort det själv ringde hon till jourcentralen som bad henne åka till akuten då det kunde skada hennes inre organ om det inte togs bort.

Hon tillbringade sedan nästan fem timmar på sjukhuset, där en läkare lyckades "fiska" leksaken ur hennes rumpa med handen.

"Jag blev avsläppt på akuten och de var jättesöta allihop. Jag tror att larmcentralen hade ringt i förväg och berättat att jag skulle komma så de höll det tyst."

"Jag var fortfarande tvungen att säga kort att ‘jag är tjejen som har fått något upp i sig’, vilket var lite obekvämt.”

"De tog en röntgenbild för att se hur långt upp den hade kommit. Det var kul att se den där inne - jag skickade bilden till mina vänner och skrev: "Gissa vad jag har gjort."

"Då var den stackars, söta kvinnliga doktorn bara tvungen att ta på sig några handskar, massor av glidmedel och fiska efter det - hon fiskade säkert i 10-20 minuter."

Foto: Privat

"Det var så klart lite obehagligt att ha näven djupt inne i min rumpa, men om hon inte hade fått ut den för hand så borde jag ha opererats, så det var en lättnad att hon gjorde det."

"Jag trodde att jag skulle vara det värsta de hade upplevt, men de sa att de faktiskt hade fått in någon med en vibrerande leksak inuti sig, som fortfarande vibrerade."

Rosiee var väldigt ivrig att bli av med leksaken, men läkarna uppmuntrade henne att behålla den som "en souvenir" för den minnesvärda upplevelsen.

Det slutade dock med att hon lämnade tillbaka den till sin pojkvän, som hade köpt den, när de bröt upp några månader senare.