Lars och Mette chockar: Har du någonsin sett ett fräckare bröllopsfoto?

Henrik R

47 veckor sedan

|

29/07/2023
Den här bilden ska de nygifta nog inte visa för barnen. Eller barnbarnen.

Vem säger att bröllopsbilder alltid ska vara stiliga och formella? Inte nygifta 27-åriga Lars Hansen och hans fru Mette Hansen i varje fall. 

Det danska paret gifte sig den 30 juli i år, och man måste säga att de har sett till att få ett oförglömligt minne från den stora dagen. 

Deras bröllopsfoto är nämligen inte helt av det vanliga slaget. Det kandiderar däremot till titeln Danmarks fräckaste bröllopsfoto, skriver MetroXpress.

Brudgummen har en flaska i handen och byxorna runt anklarna, medan bruden sitter på knä framför sin nya makes skrev. Det hela äger rum i en mycket idyllisk miljö.

Artikeln fortsätter under bilden.

Mette och Lars Hansen på bröllopsdagen. Foto: Subash Sundaralingam/Sub Photo.

- Det var faktiskt min frus idé. Jag tror det var något hon hade sett på nätet någonstans så hon behövde inte övertala mig, skrattar Lars, som har varit tillsammans med Mette i sex år. Till MetroXpress säger han: 

- Min svärmor tyckte att vi var tokiga och utgick ifrån att det var min idé. Men resten av våra vänner tycker att det var det roligaste de hade sett på länge.  

Och ta det lugnt - paret tog också andra, konventionellare bröllopsbilder, som går utmärkt att visa för barn och barnbarn i framtiden.