Mamman får en chock när 7-åriga dottern kommer hem med tatuering- men chocken bli ännu större

Skriven av Ida Hansson

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Mamman kunde inte tro att det var sant.

En mamma kunde inte tro sina ögon när hennes sjuåriga dotter kom hem med en tatuering efter att ha varit hos en kompis, och chocken blev ännu större när hon fick reda på att det var ett familjemedlem som hade gjort tatueringen.

Kvinnan, som går under namnet Newskii online, berättade att hennes dotter Jayde hade tillbringat tid hos sin pappas familj, rapporterar Mirror.

Under tiden hos sin faster ringde Jayde sin mamma och frågade om hon fick göra en tatuering. Newskii svarade nej och trodde att det var slutet på samtalet, men blev chockad när hon upptäckte att hennes dotter hade fått en slarvig hjärttatuering på benet när hon kom hem.

Newskii delade sin upplevelse i en serie videos på TikTok, där hon visade tatueringen och uttryckte sin bestörtning: "Vem tatuerar en sjuåring? Var försiktig med vem du lämnar dina barn hos!"

I en uppföljande video frågade Newskii sin dotter om hur situationen uppstått. Jayde svarade att det var hennes faster som kommit med idén, och trots att hon sagt att hennes mamma sagt nej, fortsatte fastern att tatuera henne.

Det framkom även att fastern hade tatuerat två av sina egna barn utan att byta nålar mellan sessionerna, och att hon inte använt någon mall utan bara börjat tatuera direkt med maskinen.

Newskii förklarade att hon aldrig hade godkänt att Jayde skulle hälsa på sin faster. Hon hade skickat sin dotter till sin farmors hus, som sedan tog Jayde till fastern utan Newskiis tillstånd.

Mamman avslöjade att farmorn hade försökt påstå att tatueringen var henna, vilket Newskii bestämt avvisade. "Jag är i en annan stat, så jag kan inte göra mycket. Jag har kontaktat barnomsorgsmyndigheterna, varit hos läkaren, ringt polisen. Jag är också gravid, så jag kan inte göra mycket," sade hon.

När hon kontaktade polisen fick hon veta att de inte kunde hitta fastern eftersom hon var hemlös och utan fast adress.

Newskii väntar fortfarande på en reaktion från Jaydes pappa, som för närvarande sitter i fängelse.

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok