Mammas meddelande till 15-årig pojke i skateparken går viralt

14/10/2023 08:22

Ida Hansson

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Jeanean Thomas hade fördomar om tonåringar i skateparker, men en händelse förändrade hennes syn.

Mest läst idag

När hon tog med sin dotter till en skatepark i Cambridge, Ontario, i USA, var de båda tveksamma till att stanna kvar där.

Parken var full av tonårspojkar som rökte och svor.

Men en av dem, en 15-årig pojke, överraskade dem båda genom att erbjuda sin hjälp.

Jeanean och hennes dotter hade nästan bestämt sig för att lämna parken när pojken kom fram och erbjöd att hjälpa dottern med hennes skateboardteknik.

Han spenderade nästan en timme med att lära henne grunderna, trots att hans vänner retade honom för det.

Jeanean delade sin upplevelse på sociala medier, och berättelsen har nu blivit viral.

Jeanean avslutade sitt inlägg med att tacka pojken för hans vänlighet och för att han gav hennes dotter självförtroendet att tro att hon kan göra vad som helst.

"Kära tonårspojke på skateparken: Du är förmodligen 15 år, så jag förväntar mig inte att du är särskilt mogen eller vill ha en liten flicka på din skateramp. Vad du inte vet är att min dotter har velat åka skateboard i månader. Jag var faktiskt tvungen att övertyga henne om att det inte bara är för pojkar. Så när vi gick till skateparken och såg att det var fullt av tonårspojkar som rökte och svor, ville hon vända och åka hem direkt," skrev Jeanean på sociale medier og fortsatte:

"Du fortsatte och tillbringade nästan en timme med min dotter och visade henne hur man balanserar och styr, och hon lyssnade på dig – en uppgift många vuxna misslyckas med! Du höll hennes hand och hjälpte henne resa sig när hon ramlade, och jag hörde dig till och med säga att hon skulle hålla sig borta från rälsen så att hon inte skulle skada sig. Du ska veta att jag är stolt över att du är en del av min gemenskap, och jag vill tacka dig för att du är så snäll mot min dotter, trots att dina vänner retade dig. Hon gick hem med en känsla av stolthet och tron ​​på att hon kan göra vad som helst, tack vare dig”, avslutar Jeanean.

Foto: Privat