Pilot avstängd efter chockbilder: Onanerade i cockpitten iförd nylonstrumpor

Johanna Frid

402 veckor sedan

|

30/10/2016
En pilot från bolaget British Airways har blivit avstängd från sin tjänst efter att en rad bilder har dykt upp. De ska vara tagna på 1100 mils höjd på en långdistansflygning.

En pilot från British Airways har blivit avstängd med anledning av att han anklagats för att ha onanerat iförd nylonstrumpor på 1100 mils höjd - och tagit bilder av den fräcka föreställningen.

Det skriver The Sun.

Bilderna ska ha tagit på en långdistansflygning i en Boing 777. Efter att bilderna dykt upp riskerar alltså den 51-åriga piloten från Dublin att förlora jobbet. Bilderna visar både porrtidningar och pilotpenis i cockpitten.

The Sun skriver att bilderna kommer från två olika flygplan från British Airways. Det populära flygbolaget bekräftar att de känner till bilderna, och att man håller på att undersöka omständigheterna. 

- Vi tar väldigt allvarligt på de här anklagelserna, meddelar en talesman till The Sun.

Den 51-årige piloten är gift och far till två barn. Han har arbetat som pilot hos British airways sedan 1990, och flyger regelbundet bolagets Boing 777 till Östasien, USA och Karibien från England. Men han förnekar anklagelserna inför sina chefer, och menar att bilderna inte har något med honom att göra.

Om efterforskningarna bekräftar att mannen står bakom de fräcka bilderna är det troligt att han förlorar sitt jobb som pilot för alltid.