Polis ber 27-åring köra in till sidan: När hon pekar på passagerarsätet går det kalla kårar längs med hennes rygg

Skriven av Johanna Frid

400 veckor sedan

|

06/10/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 27-årig kvinna fick ögonkontakt med en polis när de båda väntade på rött. Han viftade in henne till sidan, men inte på grund av lampan som slocknat bakpå bilen. När hon rullade ner fönstret visste hon att det var något betydligt värre.

Man kan få böter för riktigt många trafikförseelser, men vem hade trott att en av dem var att äta chips?

En påse spröda snacks höll dock på att stå en amerikansk kvinna dyrt då en polis plötsligt fick henne att stanna. Det skriver Babble.com.

27-åriga Megan Ange från Georgie kom nyligen körande i sin bil och på passagerarsätet bredvid henne låg en påse med grönkålschips.

De speciella chipsen hade snabbt blivit en last för Megan som knappt kunde få nog av det läckra snacket. Chipsen var därför med henne överallt, men det skulle visa sig ge allvarliga konsekvenser.

Foto: Megan Ange

För när Megan en dag var på väg hem stannade hon för rött ljus bredvid en polisbil.

Utan att tänka på det vände Megan Ange huvudet till vänster, där hon kort fick ögonkontakt med polisen, som hon artigt nickade till innan hon återigen fokuserade på körbanan. Samtidigt fiskade hennes hand upp ännu ett grönkålschips ur påsen och in i munnen.

- Jag hade bara ögonkontakt en kort stund när jag stod bredvid honom. Jag nickade bara och fokuserade sen på mina snacks på passagerarsätet, berättar Megan.

Hon avbröts då polis genast satte på sirenerna och signalerade att Megan skulle dra sig in till sidan av körfältet. Den 27-åriga chipsälskaren körde därför både överraskad och orolig till närmaste bensinstation.

Foto: Megan Ange

- Jag trodde ärligt talat att jag blev stoppad på grund av att min ena baklykta inte fungerade, förklarar den otursdrabbade kvinnan. 

Polismannen klev ut ur bilen och gick mot Megans dörr. Utan att fråga om namn eller identfikation ville han genast veta vad det var i påsen på Megans passagerarsäte.

Det artiga leendet som Megan hade förberett till polisen stelnade när hon tittade ner på påsen och stammade:

- Ehh.... grönkålschips med nachosmak.

- För min del ser det ut som marijuana, svarade polisen till Megans stora förvåning.

Foto: Megan Ange

Först nu gick det upp för henne vad hon "hade gjort", och trots att situationen var allvarlig var hon tvungen att hålla sig för skratt.

Polisen kunde däremot inte se något lustigt i situationen och därför började Megan nervöst förklara att det bara var vanliga chips, även om de såg lite konstiga ut.

- Vill du titta på påsen? frågade Megan oroligt och sträckte sig försiktigt efter de misstänka chipsen medan polisen övervakade varje rörelse. Lugnt lyfte hon upp påsen och räckte över den till polisen som försiktigt luktade på innehållet.

- Mister polis?

- Ja?

- Vill du smaka? frågade Megan försiktigt.

- De är faktiskt rätt goda, och ...

- Jag tror dig, avbröt polisen och gav tillbaka påsen. Han önskade en bra dag och körde därifrån.

Efteråt har både Megan och många av hennes bekanta haft roligt åt händelsen, och man måste faktiskt erkänna att de speciella grönkålschipsen ser en aning suspekta ut.