Sara satte lapp i trapphuset - skapade ramaskri bland grannar

Skriven av Henrik R

38 veckor sedan

|

24/08/2023
Foto; Facebook.
Foto; Facebook.
"Vad har jag gjort, tänkte Sara när hon en lördag vaknade med en massa obesvarade samtal på mobilen."

Det gick inte helt som Sata Sundqvist tänkt när hon skämtade med sina grannar i helgen. Den 40-åriga kvinnan från Umeå tyckte att hennes skämt var ganska oskyldigt, men hennes grannar höll inte med.

Det skriver Expressen

Saras plan var enkel. Hon ville få grannarna att tro att hon hade stängt av allt vatten i byggnaden men att man kunde låna den lokala bensinstationens kundtoalett. Detta skrev hon på en lapp som hon hängde i trapphuset. Där stod det:

"Hey! Jag kommer att lägga in vattenburen golvvärme i min lägenhet (blir skönr för fötterna i vinter) och kommer därför att behöva stänga av vattnet i huset idag fredag den 30/9. Räknar med att vattnet ska vara åter på söndag kväll men senast måndag morgon. Jag har pratat med Statoil och det är okej att låna deras toalett mellan 07:00-00:00. Uppge bara Korpralsvägen i kassan då toaletten egentligen är avsedd för endast kunder. Men i det här fallet står jag för toalettpapperet. 

Foto: Facebook.  

När hon vaknade på lördag morgon fick hon sig en chock.

"När jag vaknade have jag fem obesvarade samtal från okända nummer, och jag tänkte: Vad fan har jag gjort," förklarar Sara Sundwvist för Expressen.

När den 40-åriga kvinnan gick upp upptäckte hon att någon hade skjutit in lappen under hennes dörr. På lappen hade en granne skrivit:

Foto: Facebook.

"INTE OK!!!"

Det var inte den reaktion som Sara hade hoppats på.

"Det var lite kul, men jag tänkte också på vad som skulle hända. Hyresvärden kanske blir sur och slänger ut mig?"

Sedan Sara hängde upp lappen har hon inte visat sig i trappuppgången. Även om hon känner de flesta i byggnaden vill hon inte stöta på dem om de är sura.

"När jag vaknade tänkte jag: Shit, jag kanske behöver hålla mig borta nu," säger hon leende.

På Facebook har flera av Sara Sundqvist vänner berättat hur de tycker att hennes skämt är fantastiskt roligt.