2018 trender inom e-handel: Produkter som du kanske vill börja sälja

KC

333 veckor sedan

|

05/03/2018
Vad ska du sälja?

På sajter och plattformar som Shopify, finns tiotusentals företagare som använder plattformen för att sälja produkter på nätet, vilket gör det enklare för dig som vill starta med e-handel en möjlighet att upptäcka trender och populära produkter. Låt oss tittat på några produktkategorier som är på väg att bli populära inom e-handel för 2018:

Leggings

Dessa figursydda plagg som är mest populära bland kvinnor har varit på en konstant uppåtgående trend under de senaste 5 - 10 åren. De var populärt att träna i dem och för fitness aktiviteter i första hand, men är numera allmänt accepterade som att använda som vanliga kläder.

Klockor för män eller kvinnor

Tekniskt relaterade butiker kan se till att erbjuda smart-watches som en mer relevant koppling.

Drönare

Drönare har varit på en uppåtgående trend under de senaste åren och av goda skäl: de kan användas för att fånga fantastiska flygfoton eller ultrasmidig videor. Drönare tilltalade ett brett spektrum av demografi, från proffs till amatörer.

Testa på e-handel och dropshipping

Vissa produkter som är trendiga detta år kan vara på grund av dropshipping. Du behöver inte alltid ha en personligt skapad produkt att sälja: du kan sätta ihop en strategisk webbplats och bara dropshippa dina produkter! Här är några varor som du kanske vill experimentera med vad gäller dropshipping. Du slipper risk och vem vet, snart kanske du behöver hyra kontor stockholm för att affärerna går så bra att du behöver ett kontor.

Bambu tandborstar

Varje liten del av denna tandborste är växtbaserad. Dem är 100% biologiskt nedbrytbara och miljövänliga. Populära för sitt hållbara koncept och unika stil, dessa tandborstar är lika bra som alla plast tandborstar, om inte bättre.

Mobilskal - Anti gravity

Dessa mobilskal använder nano sugteknik som gör det möjligt för dem att hålla sig till i stort sett alla plana ytor, inklusive glas, kakel, whiteboard, kylskåp, apparater och bilrutor.

Mobilladdare i skal med spionkamera

Dessa små gadgets har en väldigt liten kamera i hemlighet placerade inuti. Den kan automatiskt spela in och spara video när rörelser upptäcks. Jämfört med vanliga hem övervakningskameror är denna produkt mycket prisvärd. Kommer in på en genomsnittlig kostnad på runt 300 kr, från de flesta återförsäljare, du kommer att göra stora vinstmarginaler eftersom priset kan vara så lågt som 50 kr per enhet. Plus att den fortfarande fungerar som en vanlig USB-laddare som ger ännu mer värde.

Använda Google Trends

Kolla inte bara efter andra experter på nätet och vad dem har att säga. Du kan bli en expert själv med hjälp av gratisverktyget Google Trends. Detta är den go-to verktyg för att undersöka sökvolymen och hitta specifika söktrender. Med Google Trends kan du se tillbaka hela vägen till 2004 och se mönster över tid. Du kommer att kunna se om en produkt har en topp månad, och om den går upp vid samma tid varje år, eller om det är på en generellt uppåtgående trend.