Genialt knep: Så här torkar du tvätten på 1 timme utan torktumlare

Jakob A. Overgaard

61 veckor sedan

|

10/05/2023
Förbrukning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det sparar också massor av ström och därmed pengar!

Du ska till en tillställning, din finaste kläder är smutsiga, du skyndar dig att tvätta dem, men du vill inte slänga dem i torktumlaren. Du har inte tid att vänta på att kläderna torkar över natten. Nu är goda råd dyra ...

Frukta inte, för nu är en rengöringsexpert redo med en trick som får dina kläder att torka på 1-2 timmar!

Tiktok-användaren neat.caroline har över 200 000 följare, och i en video som redan har visats nästan 54 000 gånger visar hon en enkel tip som skulle förkorta tiden på torkstället ganska betydligt.

Du behöver en stor handduk och vara beredd att spendera lite tid innan du hänger upp kläderna - och med lite tid menar vi lite tid.

Artikeln fortsätter under videon.

Kommentarerna till videon vittnar om att neat.carolines följare är galna i trick - för att det fungerar!

En av följarna berättar till exempel att hon har använt tricket tidigare, men att hon har använt en mindre handduk. Därför är hon glad för tipset att använda en "beach towel", som de stora handdukarna också kallas på engelska.

Neat.caroline är känd för sina lifehack-videor om att göra vardagen både enklare, renare och mer hållbar. Förutom tips om att torka tvätt har hon också många videor med förslag till städning, organisering av garderoben, hur man sorterar mest effektivt och till och med inredningsidéer för hemmet.