Så här kan du få 'gratis' pizza

Skriven av Henrik R

54 veckor sedan

|

15/05/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En video på Facebook avslöjar hur man kan få ett 'gratis' stycke pizza.

Pizza och gratis saker är båda något som de flesta älskar, och gratis pizza måste därför sägas vara något av det bästa man kan få.

Det är dock få som delar ut gratis pizza, och därför är det bra att influencern Arron Crascall har delat en video på Facebook där man kan se en rad 'lifehacks', bland annat hur man får ett 'gratis' stycke pizza.

Tricket fungerar om man ska hämta pizza åt någon, jobbar för ett pizzeria eller till exempel levererar pizza.

Man kan nämligen inte få tag på en hel gratis pizza, men om man har en pizza som någon annan har betalat för, kan man få ett härligt stycke, helt utan att andra upptäcker det. Det är därför också ett fantastiskt knep för filmkvällen om man vill säkra sig lite extra pizza utan att någon märker det.

Tricket förklaras och utförs på två olika sätt 35 sekunder och två minuter och 50 sekunder in i videon, som kan ses här nedan:

Här skärs det ut ett stycke av pizzan på ett särskilt sätt, som gör att man sedan kan 'sätta ihop' pizzan igen, utan att man kan se att någon har ätit av den.

Dessutom innehåller videon bland annat också knep för att hålla gräset i trädgården grönt (00:50), hur man döljer öl från till exempel sina föräldrar (01:40), hur man får med sig en extra väska på flyget eller smyger in snacks på biografen (01:50), och hur man smyger in en flaska sprit på en festival eller till en konsert (02:20).