Mannen gned sig mot 9-åriga Olivia och stönade upphetsat; När hon försökte komma loss följde han efter henne

Skriven av Johanna Frid

Olivia väntade på bussen när en okänd man började gnida sig mot henne. Flickan försökte att gå undan, men när hon gick på bussen följde han efter.

Nioåriga Olivia upplevde nyligen något som ingen - särskilt inte barn - ska behöva uppleva. 

Hon var på väg till dansskolan. Medan hon tillsammans med sin mamma Eva Sterling väntade på bussen, kom en okänd man fram till dem. Han började gnida sig mot nioåringen medan han stönade tungt och upphetsat.

Det skriver Göteborg Direct

Mamman och flickan försökte komma undan från mannen. Han var uppenbart beslutsam i att röra vid den lilla flickan. Han följde efter dem när de försökte komma undan.

När bussen kom gick mor och dotter på. Det var inte många andra på bussen. Ändå följde mannen med och satte sig nära flickan och mamman.

Med på bussen var också två killar som hade stått och väntat vid busshållplatsen tillsammans med mamman och dottern. Nu fick Eva Sterling ögonkontakt med dem.

- Olivia tyckte det var väldigt obehagligt och till sist reste vi oss för att byta plats. Då sa en kille att vi kunde sitta där och att han skulle skydda oss.

Mannen flyttade också på sig och fortsatte stirra på Olivia. Trots att en av männen påtalade hans underliga beteende fortsatte han.

Höll tillbaka mannen
Bussen kom till hållplatsen vid dansskolan, och Olivia och Eva Sterling skulle av. När de reste sig försökte mannen också stiga av bussen. Men då agerade de två männen som tidigare hjälpt till.

De sprang fram och höll fast i mannen så att han inte kunde följa efter.

- Då började Olivia gråta. Männen erbjöd sig att stanna med oss medan vi väntade på att min man skulle komma och hämta oss, men jag sa at det nog skulle gå, säger Eva Sterling.

Upplevelsen har påverkat nioåringen. Den första natten sov hon i föräldrarnas sovrum. Hon var mycket nervös när hon skulle till skolan nästa dag. Efter det har hon lyckligtvis kunnat slappna av lite, trots att hon fortfarande drömmer mardrömmar om den "dumme mannen",

Händelsen är anmäld till polisen. Nu hoppas Eva Sterling komma i kontakt med de två killarna som hon betraktar som sina och flickans räddare.

- Jag är så tacksam för allt de har gjort för oss. Jag vet inte vad som hade hänt om de inte hade varit där. Man vet ju inte hur folk är. Så jag vill verkligen tacka dem, säger den tacksamma mamman.